Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 20 decembrie 2016 – Puneti-va in ordine toate ideile

Horoscop 20 decembrie 2016 – Puneti-va in ordine toate ideile

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

Aveti creierul limpede si apt sa va ocupati de problemele financiare nerezolvate. Asteptati-va la o schimbare benefica pe plan profesional. Este posibil sa vi se propuna o colaborare foarte avantajoasa.

 

TAUR

taur Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

 

Sunt posibile schimbari ale programului in ultimul moment, ceea ce presupune si niste cheltuieli neprevazute, de care, evident, nu sunteti incantati. Adaptati-va din mers, pentru ca e o zi incarcata.

GEMENI

gemeni Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

Caminul este singura preocupare importanta pe ziua de azi. Aveti grija sa nu luati decizii de schimbare de decor doar de capul vostru, caci s-ar putea sa va suparati partenerii de viata. Care trebuie sa scoata banii!

rac Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

O problema financiara care va nelinisteste de multa vreme e posibil sa-si gaseasca rezolvarea si sa va lase fericiti de sarbatori. Cineva se gandeste sa va propuna o afacere profitabila. Cercetati sa nu fie o speculatie.

 

LEU

leu Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

Vi se recomanda mai multa diplomatie in relatiile cu familia. Prietenii, partenerii de lucru va atrag intr-o afacere. Acceptati-o si uitati de dorinta voastra de independenta, cel putin pentru o perioada scurta de timp.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

Nu agreati speculatiile de felul vostru, deci nu e cazul sa va apucati acum. Situatia financiara nu e nici pe departe disperata. N-o faceti sa fie! Continuati sa munciti cu perseverenta si inventivitate.

 

BALANTA

balanta Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

Este o buna perioada sa demarati noi activitati si sa faceti planuri de redecorare a locuintei. Partenerii de viata chiar va preseaza in acest sens. Mici probleme financiare de moment nu trebuie sa va descurajeze.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

Foarte creativi azi, dar si foarte iritabili fata de cei care nu va inteleg ideile. Problemele profesionale nu sunt grave, tin doar de o buna organizare. Membrii familiei sunt nerabdatori sa-i duceti in vacanta.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

Nu va ganditi ca e sfarsit de an si e bine sa amanati intalnirile de afaceri sau in interes de serviciu. Mai spre seara este posibil sa puneti bazele unei colaborari pe termen lung, la o astfel de intalnire.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

Nu trebuie sa intrati in panica si sa incepeti mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca n-o sa terminati niciuna. Initiati schimbari in locuinta, si nu e vorba doar de bradul de Craciun. Asteptati-va la cadouri interesante!

 

VARSATOR

varsator Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

O ruda apropiata va ajuta financiar ca sa incepeti o noua viata. E posibil sa va casatoriti sau sa va mutati cu persoana iubita in casa noua. Sau doar sa va schimbati locuinta. O sa aveti sprijin de la familie.

 

PESTI

pesti Horoscop 20 decembrie 2016  Puneti va in ordine toate ideile

Odihniti-va si nu va mai faceti griji pentru vacanta de sarbatori. Altfel, prietenii se vor distra, iar pe voi o sa va doara capul. Treziti-va mai tarziu azi, iar spre seara plecati la cumparaturi, spre bucuria familiei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!