Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 2 iulie 2018 – Suntem dedicati placerilor personale

Horoscop 2 iulie 2018 – Suntem dedicati placerilor personale

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale De azi incepeti sa aveti o viziune mult mai calma asupra tuturor aspectelor: familie, casa, cariera, dragoste. Vi se arata din ce in ce mai clar ceea ce conteaza cu adevarat. Fiind mai calmi, faceti chiar planuri.

 

TAUR

taur Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale Tensiunile incep sa se disipeze, dar emotiile va stau tot in gat. Cu Luna in semnul vostru zodiacal, tot ce va face placere conteaza. Si stiti cum sa cereti. Cineva e cu ochii pe voi, in sensul placut.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale Va stresati nitel din cauza unei decizii care va impinge in doua directii diferite. Da, dar nu concomitent. Alegeti directia prioritara pentru prima miscare. A! Daca voi sunteti azi pusi pe contre, faceti un pas inapoi si asteptati.

 

RAC

rac Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale Cu Soarele in semnul vostru pana la 22 iulie, este perioada anului cand trebuie sa va satisfaceti toate poftele. Cu sprijin sau fara, stiti cum sa va atingeti obiectivele. De asemenea, stiti care va sunt valorile.

 

LEU

leu Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale Azi aveti, asa, o stralucire discreta, care face multe capete sa se intoarca dupa voi. Este o parte din voi care se simte foarte bine, dar, enigmatica, nu se deconspira. Pai, foarte bine. Asa atrageti si mai mult.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale Tensiunile dispar. In loc, apare oportunitatea sa faceti ceva cu totul iesit din comun. Nu e chiar vorba de o distractie, ci de o experienta cu totul noua care va va imbogati viata. Prieteniile de acum sunt foarte pretioase.

 

BALANTA

balanta Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale Azi descoperiti ca ingrijorarile de ieri erau nefondate. Relatia voastra de suflet se imbogateste cu elemente noi, unice. In cariera, este un moment prielnic pentru a prelua o functie de conducere. Si de raspundere.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale V-a mai ramas nitica agitatie de ieri, dar sunteti mult mai relaxati. V-ati obisnuit cu ideea ca unele planuri personale mai trebuie sa astepte, dar se vor rezolva. Asteptarea nu e grea, e plina de dragoste si prietenie.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale Energia se stabilizeaza si ramane pe pozitiv. Este o zi numai buna sa demarati actiuni care sa va aduca progres in cariera, dar si in sanatate. Cercetarea este favorizata acum, pentru ca descoperiti detalii importante.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale Va miscati in sensul rezolvarii unor probleme care va tineau pe loc. In primul rand, trebuie sa va iertati pe voi insiva pentru initierea unor conflicte, apoi sa cereti iertare si celor care au suferit. Compasiunea e un atu.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale Azi parca toata lumea se ofera sa coopereze. V-am zis ca e de la astre? Oamenilor le plac ideile voastre, iar atunci cand nu va sprijina, nu e vina voastra. Chestiunile de familie va mai creeaza azi un mic disconfort.

 

PESTI

pesti Horoscop 2 iulie 2018  Suntem dedicati placerilor personale Cineva din jurul vostru e plin de nerabdare si bazaie ca o musca. Nu! Nu puneti mana pe plici! Incercati cu vorba buna. S-ar putea sa iasa o conversatie mai mult decat placuta. Si ceva creativ pe deasupra.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!