Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 19 septembrie 2017 – Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioada

Horoscop 19 septembrie 2017 – Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioada

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaCateva evenimente neprevazute va pot face sa acumulati intarzieri suparatoare. Daca v-ati propus sa incercati o afacere, nu va faceti planuri prea mari, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit.

 

 

TAUR

taur Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaS-ar putea sa incepeti o noua activitate, de pe urma careia veti castiga bine. Pentru ca succesul sa fie deplin, temperate-va spiritul critic. Pastrati-va calmul in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata!

 

GEMENI

gemeni Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaEste posibil ca o ruda mai in varsta sa nu-si respecte promisiunea de a va imprumuta o suma de bani. Nu este cazul sa-i faceti reprosuri. Incercati sa fiti mai intelegator cu cei din jur!

 

 

 

RAC

rac Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaSefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioada. S-ar putea ca atmosfera tensionata din jur sa va incurce planurile de afirmare in societate. Evitati intalnirile cu prietenii, petrecerile si deplasarile cu masina.
 

 

LEU

leu Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaPartenerul de viata va reproseaza ca ati cheltuit mult pe lucruri care nu erau neaparat necesare. Incercati sa va stapaniti nervozitatea! Evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie. Acordati mai multa atentie familiei..

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaEste posibil sa fiti implicat intr-un scandal la serviciu din cauza barfelor unei colege. Stapaniti-va si fiti prudent in afirmatii. Riscati sa va para rau mai tarziu, cand neintelegerile se vor fi lamurit.

 

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaAzi este recomandabil sa evitati sa conduceti masina, fiindca exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Ati face bine sa fiti mai prudent decat de obicei.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaS-ar putea sa fiti tensionat si irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveti mult de lucru si va enerveaza ca nu va sprijina nimeni. Aveti grija sa nu faceti afirmatii pe care le puteti regreta mai tarziu!

 

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaS-ar putea sa aveti o controversa cu seful direct si sa reactionati impulsiv.Fiti prudent. Ar fi bine sa va odihniti mai mult si sa amanati activitatile foarte solicitante.
CAPRICORN

capricorn Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaAflati ca trebuie sa plecati intr-o calatorie de afaceri. Partenerul de viata ar putea fi nemultumit. Nu este o zi propice afacerilor. In schimb, sunt favorizate activitatile casnice si relatiile cu membrii familiei.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaO disputa cu sefii s-ar putea sa se soldeze cu anularea unei delegatii in care trebuia sa plecati zilele acestea. Din cauza oboselii, este posibil sa resimtiti o stare accentuata de tensiune.

 

 

PESTI

pesti Horoscop 19 septembrie 2017  Sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioadaSe pare ca va irita problemele care apar din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Comunicarea este esentiala! Numai discutand calm si pe indelete puteti ajunge la un punct de vedere comun. Ar fi bine sa ascultati sfaturile celorlalti si sa fiti mai maleabil.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!