Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 19 martie 2018 – Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Horoscop 19 martie 2018 – Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Parcurgeti o perioada favorabila in plan profesional, care va motiveaza sa munciti intens. Atentie: riscati sa ajungeti relativ repede la epuizare. Menajati-va si relaxati-va mai mult. Evitati orice fel de exces! Este o zi foarte buna pentru a da un nou avant relatiei cu persoana iubita.

 

TAUR

taur Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Sunteti indispus si irascibil, probabil din cauza acumularii unor frustrari. Incercati sa va detasati si sa va relaxati. Profesional, este posibil sa apara castiguri suplimentare sau sa descoperiti o modalitate de a creste veniturile in scurt timp. Nu este exclus sa auziti vesti despre o fosta iubire sau chiar sa o revedeti.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Este o zi buna pentru atragerea de noi investitori sau parteneri intr-un proiect nou. Profitati de aceasta conjunctura astrala favorabila pentru a face planuri de viitor, mai ales in ceea ce priveste colaborarile, parteneriatele sau proiectele de grup. Spre seara este posibil ca persoana iubita sa va faca o surpriza placuta.

 

RAC

rac Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Parcurgeti o perioada cu potential excelent in plan profesional. Este posibil sa fiti avansat sau sa vi se incredinteze o sarcina deosebita, a carei rezolvare va poate aduce avansarea. Implicati-va cu hotarare, pentru a putea profita de aceasta configuratie astrala benefica. Participati la o reuniune intr-un cerc nou, cu care descoperiti ca aveti multe in comun.

 

 

LEU

leu Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Este o zi favorabila initiativelor originale, indraznete. In plan profesional se intrevede o calatorie de afaceri sau inceperea unui curs ori a unui studiu de perfectionare. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa imbunatatiti relatia cu rudele partenerului de viata.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

S-ar putea sa fiti nevoit sa renegociati aspectele financiare ale unui parteneriat. Ar putea fi vorba si despre o suma de bani legata de o mostenire, un partaj ori un imprumut. In relatia cu persoana iubita ar putea aparea anumite tensiuni. Daca reusiti sa calmati atmosfera, puteti petrece momene romantice deosebite.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

O zi favorabila la locul de munca sau in afaceri. Aveti sanse de reusita in negocieri, in interviuri de angajare, concursuri, examene. In plan sentimental, este o perioada buna pentru a relansa relatia cu persoana iubita. Daca sunteti single, nu este exclus ca azi sa faceti cunostinta cu viitoarea iubire. Menajati-va sanatatea si sa va odihniti mai mult.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

La locul de munca sau in afaceri este posibil sa survina evenimente neasteptate, care va obliga sa va schimbati programul. Un proiect nou ar putea sa tensioneze relatia cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Folositi-va resursele de calm si diplomatie pentru a risipi tensiunile.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Va resimtiti dupa eforturile depuse in ultima vreme in plan profesional. Sunt recomandate activitatile care necesita mai putin efort si mai multa ingeniozitate. In a doua parte a zilei este recomandat sa petreceti cat mai mult timp impreuna cu copiii (daca aveti), cu persoana iubita sau relaxandu-va cu un hobby creativ. Daca nu aveti inca un partener de viata, azi sunt sanse sa intalniti dragostea.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

In plan profesional, este o zi favorabila conceperii unor proiecte sau metode originale, ingenioase, inovatoare. In camin aveti posibilitatea sa dezamorsati eventualele tensiuni si sa imbunatatiti relatiile cu parintii. Este o perioada buna pentru lucrari de renovare a locuintei, gradinarit etc.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

O zi cu mari sanse de succes in negocieri, examene sau interviuri de angajare. Sunteti convingator si reusiti sa impuneti respect. In a doua parte a zilei este posibil sa apara tensiuni in relatiile cu rudele sau cu vecinii. Puteti sa aplanati un potential conflict daca discutati cu calm si faceti apel la diplomasie. Atentie la tendinta de a fi mai rigid in gandire decat de obicei!

 

PESTI

pesti Horoscop 19 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

S-ar putea sa nu fiti intr-o stare de spirit prea buna. Amanati activitatile care necesita capacitate de concentrare. Este o perioada foarte buna pentru a gasi noi metode de crestere a veniturilor. Sunt favorizate ideile ingenioase si abordarile originale. Se intrevad castiguri frumoase, dar nu fara efort si perseverenta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!