Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 19 februarie 2018 – Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Horoscop 19 februarie 2018 – Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Sunteti nevoit sa faceti o scurta calatorie neplanificata. Desi se intrevad cateva dificultati, aveti sanse sa rezolvati tot ce v-ati propus. Relatiile sentimentale ar putea sa fie putin tensionate din cauza unor neintelegeri. Pastrati-va calmul in discutiile cu persoana iubita.

 

TAUR

taur Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

La locul de munca sau in afaceri este de asteptat sa va simtiti plin de energie si inspiratie. Puteti avea idei si initiative excelente, pe care colegii sau partenerii le apreciaza. S-ar putea sa fiti invitat sa participati la o reuniune sau la o calatorie impreuna cu persoane apropiate. Chiar daca acest lucru presupune o cheltuiala neplanificata, ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a va relaxa.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Pregatirile pentru plecarea intr-o calatorie tensioneaza atmosfera din familie. O persoana apropiata v-ar putea indispune cu sfaturile sale insistente. Mai tarziu, insa, aceste sfaturi se pot dovedi foarte utile. Nu refuzati o intalnire cu prietenii, pentru ca v-ar oferi o buna ocazie sa va detasati de grijile cotidiene.

 

RAC

rac Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani pe care urmeaza sa o incasati de la locul de munca sau dintr-o colaborare, spre bucuria familiei. Puteti sa faceti planuri de viitor si sa va intalniti cu prietenii. Aveti grija sa nu-i neglijati pe cei tineri din familie!

 

 

LEU

leu Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Apar rezultatele unei colaborari profesionale pentru care ati depus eforturi in ultima vreme. Relatia cu persoana iubita se tensioneaza din cauza unor barfe. O persoana apropiata v-ar putea ajuta sa depasiti acest moment delicat. Acordati mai mult timp treburilor casnice si activitatilor relaxante.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Dupa o perioada mai putin favorabila in plan sentimental, sansa ar putea fi de partea dvs. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana care va impresioneaza si va atrage din primul moment. Nu este exclus sa devina o relatie de durata. In plan financiar nu se intrevad probleme.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

 

Sunteti nemultumit din cauza unor dificultati financiare cauzate de o intarziere. In plan intelectual sunteti intr-o forma excelenta. Profitati de acest context favorabil si dedicati-va studiului sau proiectelor de viitor. Capacitatea de comunicare este la cote.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Se intrevede o zi agitata, cu numeroase probleme de rezolvat. Planificati-va cat mai bine timpul, ca sa nu va irositi energia. Chiar daca aveti spor in tot ce faceti, ar fi bine sa nu refuzati ajutorul prietenilor. O persoana mai in varsta din familie va face un cadou placut si util.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Sunteti intr-o stare de spirit foarte buna iar relatiile cu anturajul decurg fara probleme. Poate ca situatia financiara nu va multumeste pe deplin, dar sunt sanse sa se redreseze destul de curand. Puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus sa faceti in locuinta, impreuna cu membrii familiei.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Beneficiati de o creativitate deosebita si puteti avea reusite importante la locul de munca si in afaceri. Planurile si strategiile pe care le concepeti azi se pot concretiza in scurt timp si va pot aduce satisfactii materiale. Nu ignorati problemele partenerului de viata. Ar fi bine sa gasiti o cale de mijloc intre munca si viata personala.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Beneficiati de un farmec deosebit, care va deschide toate usile si va poate fi de mare ajutor in plan social. Puteti sa va ocupati de afaceri si sa faceti investitii pentru camin. Evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei.

 

PESTI

pesti Horoscop 19 februarie 2018  Primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani

Aveti ocazia sa incepeti un proiect care va poate aduce destul de curand satisfactii profesionale si materiale. Elanul si perseverenta de care dati dovada in plan profesional ar putea starni invidia unor colegi. Evitati suprasolicitarea fizica si intelectuala, fiindca riscati sa aveti probleme de sanatate sau sa va accidentati.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!