Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 19 aprilie 2017 – Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse

Horoscop 19 aprilie 2017 – Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse O zi buna sa va ocupati de buget si de micile pacaleli financiare. Pe care, cu putina gandire, le evitati. Chiar daca nu aveti nicio intalnire legata de afaceri, mintea cauta neobosita noi surse de castig si ar fi bine sa stabiliti niste conexiuni.

 

TAUR

taur Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Astazi vi se arata o solutie la problemele prezentului, numai sa aveti grija cum o puneti in propozitie. Trebuie sa fiti diplomati si punctuali in ceea ce priveste promisiunile pe care le-ati facut.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Va achitati de responsabilitati in cele mai mici detalii, ceea ce atrage respectul celor din jur. Doar la capitolul conversatie nu stati prea bine, fiind cam inflacarati si prea putin dornici sa admiteti contraziceri.

 

RAC

rac Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Va dovediti sentimentele prin actiuni practice, dar de mare sensibilitate. Un partener sau o persoana foarte importanta din viata voastra are ceva de spus azi si ar fi foarte intelept sa luati aminte.

 

LEU

leu Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Va preocupa sanatatea, atat a voastra, cat si a celor din jur. Este bine, insa nu trebuie sa va manifestati iritarea, daca tot vreti sa ajutati pe cineva. In fond, a fost alegerea voastra sa va lasati pe voi la urma.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Sectorul comunicarii este legat de sectorul romantic si financiar. Pe ambele planuri sunteti gata sa spuneti sincer ceea ce ganditi, ceea ce nu e o calitate. Sensibilitatea voastra are nevoie de gestul daruirii de sine.

 

BALANTA

balanta Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Puteti sa va dedicati ziua aranjamentelor financiare, pentru care sunteti in forma, din punct de vedere mintal. Cand vine vorba de comunicare, insa, s-ar putea sa nu gasiti tonul potrivit. Actionati moderate!

 

SCORPION

scorpion Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Vi se pare ca toti din jurul vostru sunt infierbantati azi, de aceea nu vreti sa aveti vreun contact cu cineva. Adevarul este ca voi sunteti prea sensibili si prea irascibili azi. Deci, da, e bine sa nu aveti contacte verbale cu nimeni.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Foarte bine dotati pentru a lua decizii importante cu privire la bani si posesiuni. Totul este sa nu purcedeti acum la implementarea strategiilor. Aveti nevoie de cateva zile de „coacere”, sa eliberati calea spre succes.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Azi aveti un aer autoritar ce impune respect. Si va exprimati foarte clar doleantele, astfel incat nimeni nu poate spune ca nu a inteles ce vreti. Totusi, sa nu va mirati daca exista oameni care nu va vor ca sefi.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Numai de tensiuni nu duceti lipsa azi. Din multe subiecte se poate isca o cearta pe cinste. Practic, orice va poate incinge. Stim ca nu va pasa ce cred altii despre voi, dar e bine sa fiti mai precauti cu sefii.

 

PESTI

pesti Horoscop 19 aprilie 2017  Mercur opus Marte! Cuvinte incinse, reactii adverse Datoriile unui partener devin frustrante pentru voi. Nu trebuie sa va infundati in acesta frustrare. Aveti mintea plina de idei, planuri, strategii, care sa va aduca beneficii. Vor fi si cateva provocari, constructive.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!