Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 18 septembrie 2018 – Va simtiti plin de energie

Horoscop 18 septembrie 2018 – Va simtiti plin de energie

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieSe pare ca aveti dificultati materiale, dar aveti un randament excelent in activitatile intelectuale. Este o zi favorabila studiului, proiectelor de viitor, comunicarii, dar si relatiilor de prietenie. Puteti sa va bazati pe intuitie.
TAUR

taur Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieAveti multe probleme de rezolvat si ar fi bine sa va organizati cat mai riguros, ca sa nu va consumati energia inutil. Desi sunteti o fire practica si astazi aveti un randament bun, nu refuzati ajutorul care vi se ofera.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieSunteti increzator in fortele proprii si plin de energie. Puteti avea mari satisfactii pe plan intelectual si social. Relatiile sentimentale decurg excelent. Acordati mai multa atentie celor varstnici din familie.

 

 

 

RAC

rac Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieVa simtiti plin de energie si in stare de mari eforturi fizice. Nu va supraestimati capacitatea de efort, pentru ca riscati sa aveti probleme de sanatate. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere.

 

 

 

LEU

leu Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energiePuneti suflet in tot ce faceti si sunteti hotarat sa terminati tot ce ati inceput. Sunt favorizate castigurile financiare si puteti sa va afirmati in societate. In relatiile cu partenerul de viata aveti parte de armonie si buna intelegere.
FECIOARA

fecioara Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieVa simtiti in stare sa mutati muntii din loc. Nu va supra-estimati capacitatea de efort, daca vreti sa nu aveti surprize neplacute! S-ar putea sa primiti musafiri sau sa fiti invitat la rude. Chiar daca sunteti entuziast, lasati-i si pe ceilalti sa vorbeasca!
BALANTA

balanta Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieSunteti in forma si bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin si in societate. Seara mergeti la o petrecere unde sunteti in centrul atentiei.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieInventivitatea de care dati dovada va ajuta mult in afaceri. Planurile in privinta unei noi investitii se vor concretiza in scurt timp si va vor aduce beneficii substantiale. Preocupat de afaceri, aveti tendinta sa neglijati problemele partenerului de viata.

 

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieAveti succes in activitatile comerciale si sunt favorizate investitiile pentru camin. Evitati discutiile in contradictoriu cu un membru mai in varsta al familiei, care nu este de acord cu ideile dvs.
CAPRICORN

capricorn Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieS-ar putea sa plecati intr-o delegatie anuntata in ultimul moment. Cu toate ca apar dificultati, reusiti sa va descurcati foarte bine si sa rezolvati toate problemele. Este posibil ca relatiile sentimentale sa fie tensionate, din cauza schimbarii programului.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieSunteti plin de energie si ideile dvs. sunt apreciate de anturaj. Daca sunteti invitat intr-o excursie, profitati de ocazie! Chiar daca trebuie sa cheltuiti mai mult decat aveati de gand, meritati sa va relaxati.

 

 

PESTI

pesti Horoscop 18 septembrie 2018  Va simtiti plin de energieColaborarea cu un partener de afaceri incepe sa dea roade, o data cu finalizarea cu succes a unei activitati importante. Relatiile sentimentale ar putea avea de suferit. Nu este cazul sa va ingrijorati: o ruda va ajuta sa treceti cu usurinta peste acest moment.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!