Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 18 ianuarie 2017 – Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Horoscop 18 ianuarie 2017 – Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Nu este o zi ideala pentru chestiuni practice, asa cum ar parea la prima vedere. Idei fantastice va trec prin minte si ar fi bine sa le impartasiti prietenilor. Poate ei le tin minte si le veti aplica mai tarziu pe cele realiste.

 

TAUR

taur Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Emotiile se mai aseaza intr-un fagas normal, iar mintea devine foarte clara. Puteti gasi solutii ideale si definitive pentru rezolvarea unor probleme, pentru ca reusiti sa va detasati de ele si sa le priviti in ansamblu.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Viitorul va preocupa si pentru asta puneti toate actiunile prezente in perspectiva. Idei noi pentru proiecte, noi surse de investitie pentru aceste proiecte, mintea va lucreaza in aceasta directie. In viata personala, va adaptati la evenimente.

RAC

rac Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Zilele acestea va lucreaza mai mult intuitia, deci trebuie sa va bazati pe aceasta atunci cand aveti de rezolvat o situatie confuza, derutanta. Sunteti foarte sensibili, din care cauza va supara cuvintele aruncate aiurea.

LEU

leu Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Interactiunile cu persoanele din jurul vostru sunt stimulative azi, ceea ce va ajuta sa va achitati cu succes de responsabilitati. Intelectul este foarte activ, nu exista puzzle pe care sa nu-l rezolvati rapid.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Nu exista tema intelectuala careia sa nu-i faceti fata azi. Si chiar in chestiunile practice va descurcati bine. Un singur lucru e mai greu: sa adaptati la prezent ideile voastre progresiste, pentru ca sa incepeti o noua viata.

 

BALANTA

balanta Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Va preocupa persoana iubita, cu care ati vrea sa petreceti toata ziua conversand. Sunteti mai deschisi ca niciodata pentru subiectele tabu. E o zi minunata ca sa faceti „un stoc” de incredere pentru viitor.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Sunteti foarte pozitivi azi in abordarea problemelor de familie si a celor de serviciu. Le abordati intr-o maniera noua, fara stres. Si totusi, va este inca teama ca n-o sa le rezolvati. Sa nu va fie, sunteti pe calea cea buna!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Aveti de invatat azi de la prieteni, asa ca faceti-va timp sa-i ascultati. Si pastrati-va mintea deschisa, asa cum este de obicei, la ideile progresiste. Insa nu le puneti in practica acum, pana nu le intelegeti pe deplin.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Aveti idei geniale de marketing pe care ar trebui sa le frunctificati cat mai repede, pana nu se prind si altii. Pe plan personal, aveti tot felul de solutii inventive pentru rezolvarea unor probleme stresante.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

In prima parte a zilei, nimic nu poate opri pofta voastra de comunicare. Sunteti incantatori, inteligenti in conversatie. Folositi-va de puterea cuvintelor pentru a influenta opinia unor oameni de care aveti nevoie.

 

PESTI

pesti Horoscop 18 ianuarie 2017  Mercur stimuleaza gandirea progresista si comunicarea

Puteti sa va debarasati incepand de azi de orice comportament ce duce la disfunctii relationale. Va impacati cu un membru al familiei cu care aveati grave disensiuni si duceti relatiile cu cei dragi la un nivel superior.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!