Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 18 aprilie 2019 – Traversati o perioada favorabila

Horoscop 18 aprilie 2019 – Traversati o perioada favorabila

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

Este posibil sa treceti printr-o perioada mai dificila pe plan sentimental. Din fericire, aveti o capacitate de comunicare foarte buna, care va ajuta sa lamuriti neintelegerile si sa dezamorsati eventualele conflicte. Tratati cu calm dificultatile intampinate in plan social. Fiti atent la ce afirmatii faceti in public!

 

TAUR

taur Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

S-ar putea sa suferiti o dezamagire in dragoste. Amanati intalnirile de afaceri, pentru ca s-ar putea sa nu fiti in cea mai buna forma. Exprimati-va cat mai clar, ca sa nu fiti inteles gresit! Ar fi bine sa incercati sa va temperati orgoliul.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

Traversati o perioada favorabila, in care aveti sanse de reusita in orice domeniu. Totusi, exprimati-va cat mai clar, pentru a nu lasa loc de neintelegeri. In plan fnanciar, aveti rabdare. Banii pe care ii asteptati vor veni in curand.

 

RAC

rac Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

Aveti tendinta sa criticati pe toata lumea si sa nu va multumeasca nimic. La locul de munca sau in afaceri, este posibil sa va enervati pe superiorul direct sau pe un partener de afaceri. Pastrati-va calmul. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si cu partenerul de viata.

 

 

LEU

leu Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca riscati sa nu le puteti duce la capat. Ar fi bine sa va limitati la activitati de rutina, strict necesare. Chiar daca aveti multe de rezolvat, nu este momentul sa insistati. Ar fi bine sa va concentrati asupra problemelor sociale si sentimentale.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

Sunteti indispus din cauza unor dificultati in plan financiar si in viata sentimentala. Acordati mai multa atentie relatiilor sociale si caminului. Sunteti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Acceptati invitatia, pentru ca faceti cunostinta cu o persoana interesanta.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

Aveti posibilitatea sa rezolvati probleme sentimentale. Cu putina tandrete, puteti pune capat multor tensiuni. Intampinati dificultati in plan financiar, dar nu este cazul sa va ingrijorati. O ruda mai in varsta v-ar putea ajuta cu o suma de bani.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

Relatiile sentimentale pot avea de suferit astazi, din cauza ca resimtiti o stare de confuzie si nu reusiti sa va faceti inteles corect. Nu puneti la suflet eventualele neintelegeri cu cei din jur si evitati certurile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Va puteti regasi buna dispozitie intr-o vizita la prieteni.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

Nu va ambitionati sa rezolvati singur problemele locuintei! Este posibil sa intampinati dificultati serioase, asa ca acceptati ajutorul familiei. Un barbat mai in varsta v-ar putea da sfaturi intelepte pentru a clarifica o neintelegere cu persoana iubita.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

Incepeti ziua cu un sentiment de nemultumire din cauza ca sunteti nevoit sa amanati o calatorie in interes profesional. Pastrati-va calmul si nu deveniti morocanos, ca sa nu tensionati relatiile cu cei din jur. Acordati mai multa atentie relatiilor sociale si sentimentale.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

O femeie din anturaj va poate ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii care va framanta. Pastrati-va optimismul, pentru ca perioada dificila pe care o traversati este trecatoare. Aflati ca este posibil sa plecati intr-o calatorie in strainatate.

 

PESTI

pesti Horoscop 18 aprilie 2019  Traversati o perioada favorabila

Aveti tendinta de a exagera, atat in relatiile sentimentale, cat si in ceea ce priveste afacerile. Ar fi bine sa va temperati, pentru ca riscati sa va indepartati prietenii. Nu fiti egoist si intindeti o mana de ajutor celor care au nevoie. Nu va neglijati sanatatea!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!