Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 17 septembrie 2018 – Urmeaza o perioada de calm, de liniste

Horoscop 17 septembrie 2018 – Urmeaza o perioada de calm, de liniste

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Evenimentele sociale va solicita. Orice tine de arta, teatru, expozitii, chiar si licitatii, va intereseaza. La serviciu este favorizata munca in echipa. Inca nu este momentul sa va etalati noile planuri.

 

TAUR

taur Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Urmeaza o perioada de calm, de liniste. Vreti armonie in jur si ajutati la crearea unei atmosfere destinse. Mediul de lucru nu va ofera acest lucru, fiind mai rigid, insa intalnirile cu prietenii va priesc.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Nu e o zi confortabila ai abia asteptati sa se termine. Relatiile cu colegii, cu persoanele cu drept de decizie nu sunt prea bune, asa ca trebuie sa evitati dicutiile. Inainte de a lua decizii, ascultati intuitia!

 

RAC

rac Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Chiar daca lucrati la ceva ce nu va intereseaza deloc, trebuie sa va achitati de obligatii. Pentru divertisment, participati la evenimente sociale, ca pentru asa ceva aveti un real talent de amfitrion.

 

LEU

leu Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Cam impulsivi si nerabdatori sa faceti ce v-ati propus. In iuresul iscat, va ies din gura si vorbe necontrolate, care pot avea consecinte mai tarziu. Ar fi bine sa pastrati o distanta rezonabila fata de posibilele victime.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Mintea voastra e in alta parte, nu la responsabilitatile de la serviciu. Va faceti planuri mari in privinta carierei, unde este nevoie de o schimbare. Sentimentele va tin intr-o lume ce va ofera o oaza de liniste.

 

BALANTA

balanta Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Sunteti capabili de actiuni decisive, pentru ca si mintea va lucreaza febril. Din punct de vedere fizic, rezistati la cursa lunga, iar din punct de vedere spiritual, sunteti foarte intuitivi. Conexiunile cu alte persoane sunt fructuoase.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Nu este necesar sa va reprimati adevaratele sentimente, ci doar sa nu le etalati, daca sunt prea multi impotriva voastra. Asta, cel putin pana va veti putea deschide inima, fara sa mai fiti criticati. In curand.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Sunteti intr-o perioada de nelinisti interioare care ies agresiv la suprafata, de aceea, pana se linistesc lucrurile, e mai bine sa nu lucrati in echipa. Mai faceti exercitii de socializare, ca sa va controlati impulsivitatea!

CAPRICORN

capricorn Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Sunteti competitivi, dar intr-o forma agresiva. Nu incercati sa va controlati iesirile, ci doar sa va pliati pe situatie. Imprimati un ritm alert, cu care alti “concurenti” nu sunt obisnuiti. Fiti mai calmi cu familia.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Un prieten va ofera posibilitatea unui castig suplimentar. Acceptati, pentru ca acel castig va permite sa faceti niste achizitii pe care vi le doreati. Activitati placute, petreceri si vizite, sunt pe agenda de lucru.

 

PESTI

pesti Horoscop 17 septembrie 2018  Urmeaza o perioada de calm, de liniste Va simtiti inspirati, imaginatia se manifesta intr-o libertate deplina, ceea ce va poate da sperante nerealiste. Totusi, sunteti protejati de un scut divin de orice alunecare pe o cale total gresita.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!