Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 17 mai 2019 – Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Horoscop 17 mai 2019 – Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

O zi cu multe discutii, intalniri si calatorii pe distante scurte. Schimbul de informatii este deficitar, iar energia ta vitala fluctueaza mult. Ar fi bine sa te relaxezi si sa ai incredere in felul in care se defsasoara lucrurile, chiar daca la prima vedere aparentele iti displac total.

 

TAUR

taur Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Felul in care iti gestionezi bugetul de venituri si cheltuieli depinde numai de tine. Astazi fii prudent la capitolul bani si bunuri, pentru ca sunt sanse de pierdere, furturi sau cheltuieli nefondate.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Dozeaza-ti eforturile, controleaza-ti reactiile si vorbeste strictul necesar. Sanatatea este vulnerabila, la serviciu ai multe si marunte de facut, astfel ca vei fi nevoit sa te descurci si cu tine insuti si cu indatoririle tale.

 

RAC

rac Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Sunt momente bune pentru a te gandi pe indelete la situatiile si relatiile in care esti implicat. Evita spatiile aglomerate, discutiile ample si actiunile de anvergura. Energia vitala este fluctuanta si este dificil sa depui eforturi fizice sau mentale in mod constant.

 

 

LEU

leu Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Datorita bugetului necesar desfasurarii unor actiuni comune cu altii, relatiile se pot deteriora rapid. Desprinde-te de profitori si reorganizeaza timpul si resursele pentru a-ti atinge scopurile personale.

FECIOARA

fecioara Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Sunt posibile discutii cu sefii, colegii, insa nu lua de bun chiar totul. Exista riscul sa intelegi gresit ce ti se spune si altii la randul lor te pot percepe cum nu esti in realitate. Relaxeaza-te, plimba-te in aer liber si regandeste-ti planurile profesionale.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Caruselul de evenimente si relatii in care esti implicat este dificil de urmarit, insa cu putin efort, selectandu-ti prioritatile si partenerii de dialog vei depasi totul cu bine. Relaxeaza-te cu o plimbare in aer liber, alaturi de cineva drag si de incredere.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Este dificil sa ajungi la un consens cu ceilalti, pentru ca fiecare se gandeste la scopurile lui, iar comunicarea lasa de dorit. Achita cheltuielile tale personale, de genul facturi, taxe sau alte datorii.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Este o perioada in care gandurile si vorbele sunt haotice. Controleaza-ti reactiile si evita stresul. Aminteste-ti ca sanatatea este vulnerabila si in primul rand tu iti esti cel mai bun terapeut si prieten. Odihneste-te si ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Este bine sa-ti alegi prioritatile si sa te ocupi atent de indatoririle tale. Exista sanse sa obosesti sau sa te plictiseasca rutina. Abordeaza totul cu o gandire pozitiva si vei observa ca apare rapid si succesul. Odihneste-te regulat si alimenteaza-te corect!

 

VARSATOR

varsator Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Din cauza treburilor domestice sau a unor neintelegeri intre rude apar repercusiuni asupra relatiilor tale cu cei dragi. Gandirea si comunicarea sunt viciate, astfel ca este dificil sa ajungi rapid la un consens cu altii.
PESTI

pesti Horoscop 17 mai 2019  Bancile tind sa va crediteze cu incredere

Sunt posibile discutii aprinse cu ceilalti, fie datorita indatoririlor tale profesionale care te solicita mult in ultima vreme in detrimentul vietii de familie, fie esti prea ocupat cu prietenii, iar cei dragi nu stiu despre ce este vorba. Fii prudent si vorbeste pe indelete cu toata lumea.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!