Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 17 mai 2017 – Fara directie, mai bine stam pe loc!

Horoscop – 17 mai 2017 – Fara directie, mai bine stam pe loc!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!N-ati reusit sa rezolvati toate problemele financiare si va vedeti nevoiti sa apelati la membrii familiei pentru ajutor. Nu va fie jena, ca pentru asta exista cei mai in varsta. Adica, ei va vor ajuta!

 

 

TAUR

taur Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!Nici voi nu sunteti deloc satisfacuti de buget. Orice intarziere cu plata va irita peste masura. Venus va arata acum toate deficientele sistemului financiar, de aceea va si enervati!

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!Venus va atinge si pe voi la finante, dar nu e vina ei ca lumineaza esecurile. Daca n-ar fi existat gauri financiare, n-ar fi avut ce lumina. Si faptul ca vedeti mai multe obstacole tot ei i se datoreaza.

 

 

 

RAC

rac Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!Odihna nu este in planurile voastre si o sa va pocneasca o stare de sfarseala pana la urma. Banii sunt importanti in societatea noastra de consum, dar nu e bine nici sa dezvoltati obsesii.

 

 

 

LEU

leu Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!La serviciu e mai dificil, din cauza ca aveti o stare de confuzie cu privire la datele-limita. Prioritar ar fi sa va mobilizati sa terminati lucrarile, indiferent daca va tineti sau nu de grafic.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!Uite ca e cineva caruia ii merge bine! De finante nu va doare capul – nu pentru ca ati avea bani, ci pentru ca nu le simtiti lipsa -, profesional totul e OK, colegii va iubesc. Partenerul de viata e cheia fericirii.

 

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!Foarte, foarte ocupati! Ati lasat multe treburi de rezolvat astazi la serviciu, iar partenerul de viata va solicita pentru probleme casnice. Ei, acum sa va vad, ce primeaza?! Noi v-am sfatui sa va axati pe casa.

 

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!La serviciu, treburile merg in toate directiile. Ametiti incercand sa le controlati. Stiti ce? Lasati un inlocuitor la comanda si iesiti la joc, pe teren extern. Sunt sanse sa intalniti persoane influente.

 

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!Iar ati facut cheltuieli mari, iar va confruntati cu probleme financiare. Luati-o incetisor, cu diplomatie, sa nu va compromiteti relatiile folositoare. Oamenii va ajuta daca nu le cereti batand din picior.

 

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!Calcati de doua ori in acelasi loc, cititi de nenumarate ori aceeasi propozitie, si alte activitati din astea obositoare si inutile. Daca va e gandul aiurea! Lasati-va macar prada visarii!

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!Probleme digestive, din cauza ca nu sunteti atenti la ce bagati in gura si, chiar daca vi se pare ca are un gust ciudat, nu vi se pare normal sa scuipati. Ei, atunci, imprieteniti-va cu WC-ul!

 

 

PESTI

pesti Horoscop  17 mai 2017  Fara directie, mai bine stam pe loc!Astazi sunt favorizate relatiile cu persoane mai tinere, fie ca sunt membre ale familiei, fie colegi, prieteni, iubiti, de ce nu?! Vreti sa incepeti ceva incitant si tinerii va alimenteaza aceasta dorinta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!