Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 17 ianuarie 2017 – S-ar putea sa fiti preocupat de o investitie

Horoscop 17 ianuarie 2017 – S-ar putea sa fiti preocupat de o investitie

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

La locul de munca, este posibil sa se vorbeasca despre o schimbare la nivelul conducerii sau ca urmeaza sa aveti un superior ierarhic nou. Daca aveti o afacere proprie, este o zi buna pentru activitati de promovare. Daca va doriti sa incepeti o afacere, acum este momentul sa va puneti planurile in aplicare. Partenerul de viata va sprijina. Puteti sa fiti mai optimist si sa aveti mai multa incredere in viitor.

 

TAUR

taur Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

Este un moment propice pentru a incepe demersurile in vederea rezolvarii unei chestiuni de natura juridica sau in legatura cu o ruda prin alianta. Se pare ca va ganditi la o calatorie in strainatate. Poate ca veti pleca in curand, sau poate ca faceti planuri de calatorie, ori va decideti sa invatati o limba straina.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

S-ar putea sa fiti preocupat de o investitie sau de o chestiune care are legatura cu o mostenire. Nu va grabiti si sa va consultati cu familia, pentru a evita orice reprosuri ulterioare. Daca v-ati propus sa faceti schimbari importante in plan financiar, contextul astral actual va este favorabil. Nu este exclus sa primiti un cadou banesc sau sa beneficiati de reducerea unei taxe ori a unui abonament.

 

RAC

rac Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

Luna Noua anunta inceputul unei perioade de schimbari benefice in relatiile cu partenerul de viata si/sau cu partenerii de afaceri. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, o oferta interesanta ar putea aparea azi sau in scurt timp. Racii care au afaceri proprii ar putea constata o crestere a numarului de clienti.

 

 

LEU

leu Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

Datorita contextului astral de azi, sunteti mai creativ si mai ingenios decat de obicei. Profitati de ocazie pentru a face o reorganizare a locului de munca. Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante si in modul de viata: sa incepeti un nou regim alimentar, mai sanatos, sau un abonament la o sala de fitness etc.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

Creativitatea artistica este stimulata si marcheaza inceputul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatura, muzica etc. Ceea ce incepeti azi are sanse mari de reusita, cu conditia sa nu va grabiti. Atentie la tendinta catre speculatii si investitii speculative, pentru ca riscul de a iesi in pierdere este mare!

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

 

Debutul unei perioade in care caminul si familia se vor afla in centrul atentiei. Este un moment foarte bun pentru a incepe lucrari de renovare, reparatii sau schimbarea ori rearanjarea mobilierului. Perioada care urmeaza este buna si pentru tranzactii imobiliare sau mutarea in alta locuinta. Unul dintre parinti v-ar putea face o surpriza placuta.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

S-ar putea sa luati o decizie importanta, probabil in legatura cu o activitate intelectuala. Puteti conta pe sprijinul prietenilor si al rudelor. Este posibil sa va impacati cu un vecin sau sa gasiti solutia unei probleme mai vechi din locuinta. Se intrevad cateva drumuri scurte si o comunicare intensi, fie prin convorbiri telefonice, fie prin email.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

Se pare ca sunteti hotarat sa gasiti o noua sursa de venituri. Nu este exclus ca in a doua parte a zilei sa aveti o idee promitatoare si sa treceti la fapte. Atentie la tendinta de a cumpara bunuri de valoare sau obiecte de lux, care v-ar putea destabiliza bugetul! S-ar putea sa va resimtiti din cauza activitatii intense din ultima perioada.
CAPRICORN

capricorn Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

Luna Noua care are loc chiar in zodia Capricornului va confera energie si entuziam, pregatindu-va pentru o perioada de innoiri. Este un moment foarte bun pentru a investi in propria persoana, mai ales in ceea ce priveste infatisarea si forma fizica. Puteti incerca un tratament cosmetic sau o modernizare a garderobei. Pastrati-va modestia si nu va lasati orbit de laudele celor din jur!

 

VARSATOR

varsator Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

Se pare ca sunteti intr-o forma foarte buna si puteti avea succes in afaceri, in calatorii si pe plan sentimental. Cu sanatatea si cu moralul ar trebui sa stati foarte bine. Nu va refuzati cate un ragaz de meditatie si introspectie! In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti tentat sa ajutati dezinteresat pe cineva din anturaj.

 

PESTI

pesti Horoscop 17 ianuarie 2017  S ar putea sa fiti preocupat de o investitie

Luna Noua marcheaza inceputul unei perioade in care ar fi bine sa va revizuiti prioritatile si sa va stabiliti noi obiective, care sa corespunda cu sperantele dvs. Este posibil sa fiti invitat sa participati la intrunirea unui grup sau a unei organizatii cu care aveti interese sau aspiratii comune. Nu este exclus sa legati noi relatii de prietenie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!