Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 16 martie 2018 – Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Horoscop 16 martie 2018 – Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei si s-ar putea sa va preocupe ideea de a incepe o activitate noua. Aveti sanse sa va afirmati pe plan intelectual. Parcurgeti o perioada favorabila inspiratiei artistice. Nu neglijati odihna.

 

TAUR

taur Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

La locul de munca sau in afaceri, cu toate ca va simtiti in forma, este posibil sa constatati ca nu reusiti sa va concentrati. Se pare ca simtul practic este diminuat si nu este exclus sa intampinati dificultati in comunicarea cu cei din jur. Nu fortati lucrurile, pentru ca riscati sa tensionati relatiile.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Sunteti mai sensibil decat de obicei, ceea ce ar putea sa va afecteze relatiile cu cei din jur. Fiti prudent in tot ce faceti si nu promiteti decat ceea ce sunteti sigur ca puteti respecta. Dupa-amiaza lucrurile revin la normal. Ar fi bine sa dedicati mai mult timp activitatilor creative.

 

RAC

rac Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Configuratia astrala de azi va poate induce o stare de hipersensibilitate si diminueaza simtul practic si capacitatea de concentrare. In schimb, sporeste creativitatea si capacitatea de exprimare in domeniul artistic. La locul de munca sau in afaceri este recomandabil sa amanati activitatile importante ori dificile.

 

 

LEU

leu Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Sansa este de partea dvs. si intuitia va ajuta. Puteti sa depasiti cu bine dificultatile si sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi. Este o zi buna pentru activitati creative si pentru afirmarea pe plan artistic. De asemenea, relatiile cu cei din jur ar trebui sa decurga fara probleme. Acordati mai multa atentie unui membru al familiei, care ar putea avea probleme de sanatate!

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Faceti planuri ambitioase in legatura cu o afacere, dar anumite dificultati neprevazute va obliga sa reluati totul de la inceput. Aveti rabdare si sa cautati solutii cat mai realiste. Proiectele dvs. de viitor se pot concretiza, dar nu atat de repede cat v-ati dori. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Aveti tendinta sa fiti cam distrat si sa neglijati probleme importante la locul de munca sau in afaceri. S-ar putea ca intuitia sa nu va ajute prea mult, dar colegii sau partenerii va pot da sfaturi folositoare. In contextul astral de azi exista riscul sa luati decizii neinspirate, asa ca nu incepeti activitati noi.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Se pare ca sunteti hipersensibil si nu aveti chef de vorba. Evitati intalnirile cu prietenii. Ar fi bine sa amanati orice tranzactie si sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa pierdeti sume importante. Pe plan sentimental parcurgeti un moment favorabil.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

La locul de munca sau in afaceri s-ar putea sa fiti nemultumit din cauza ca trebuie sa incepeti un proiect nou si nu stiti cum sa il abordati. Nu refuzati sprijinul oferit de colegi. Chiar daca va preocupa problemele profesionale, ar fi bine sa ii aratati partenerului de viata mai multa afectiune.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Simtul practic si capacitatea de concentrare sunt mult diminuate azi. In activitatea profesionala sau in afaceri, amanati deciziile importante si nu incepeti proiecte noi. Este o zi buna pentru meditatie si pentru relaxare, fie in aer liber, fie citind o carte sau ascultand muzica.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

Aveti ocazia sa va afirmati in societate, mai ales datorita creativitatii sau a unui talent artistic. Dupa-amiaza faceti cunostinta cu o persoana cu care ati putea stabili o relatie de cooperare intr-un domeniu creativ sau artistic. Amanati deciziile importante, mai ales in plan profesional.

 

PESTI

pesti Horoscop 16 martie 2018  Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

La locul de munca sau in afaceri, o discutie cu colegii sau cu partenerii s-ar putea dovedi dezamagitoare. Ar fi bine sa nu insistati, fiindca nu este o zi favorabila deciziilor importante. Nu incercati sa obtineti castiguri rapide. Petreceti momente placute impreuna cu persoana iubita si faceti planuri in legatura cu o calatorie.


1 Comentariu la Horoscop 16 martie 2018 – Astazi creativitatea este mai mare decat de obicei

 1. ATENTIE

  Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: newopportunity801@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!