Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 16 mai 2017- Sextil Venus-Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental

Horoscop 16 mai 2017- Sextil Venus-Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Foarte energetici azi, atrageti atentia unei persoane importante. Sunteti in relatii grozave cu copiii, pentru ca va comportati ca ei. Vreti sa faceti schimbari in casa, inspirati de cei mici, spre bucuria celor mici.

 

TAUR

taur Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Nu va certati cu partenerii de viata din cauza copiilor. Dupa o perioada mai tensionata pe plan sentimental, ar fi pacat sa stricati posibilitatea obtinerii unei armonii. Aveti ocazia sa va afirmati in societate.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Aveti stil, frumusete si inteligenta, puteti purcede sa va atingeti scopurile. Fara parsivitati! Posibile schimbari, de bun augur, pe plan profesional. S-ar putea sa vi se ofere o plecare in strainatate.

 

RAC

rac Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Intentionati sa organizati o petrecere sau o vacanta deosebita. Deja ati inceput sa investiti in rezervari, haine adecvate etc. Aveti grija ca o schimbare de program va poate lasa cu o gaura in buget.

 

LEU

leu Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Azi nu recurgeti la rutina, ca va face depresivi. Optati pentru orice activitate ce necesita multe drumuri scurte, in care puteti intalni prieteni. La sfarsitul zilei, in loc sa fiti obositi, veti fi incarcati pozitiv.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Cariera sare din tipare. Este posibil sa intalniti un important om de afaceri, cu care s-ar putea, in mod nesperat, sa colaborati la proiecte ce va plac foarte mult. O sa munciti mult, dar o sa va simtiti relaxati.

 

BALANTA

balanta Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Foarte norocosi azi, foarte sarmanti, nicio usa nu ramane inchisa, deci acum e momentul sa atacati in forta pentru a va indeplini obiectivele. Cel mai mult aveti nevoie de fonduri pentru proiecte incitante, de aceea sunteti cam impulsivi.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Nu aveti chef sa dati ochi cu nimeni. Vreti sa va retrageti intr-un cuibusor si sa visati la o poveste de iubire. In ciuda amanarilor si obstacolelor, sunteti siguri ca veti avea castig de cauza in final.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Este o zi favorabila planurilor de marketing, in educatie, politica sau actiuni umanitare. Cautati noi oportunitati de munca in domeniul social. Spre seara va simtiti foarte bine impreuna cu prietenii.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Sunteti interesati sa organizati expozitii, simpozioane, conferinte. Este un domeniu interesant, spre care aveti chemare, chiar daca lucrati acum in alta parte. S-ar putea sa faceti schimbari de serviciu si prin casa.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Nu pierdeti vremea! Este o zi excelenta pentru a petrece o vreme cu prietenii sau a merge la intalniri cu persoane ce v-ar putea sprijini in criera. Aveti o zi foarte incarcata, posibile cheltuieli neprevazute.

 

PESTI

pesti Horoscop 16 mai 2017 Sextil Venus Mercur, schimbari surprinzatoare pe plan sentimental Incercati sa va concentrati asupra problemelor de serviciu, dar nu cu pofta. Nu veti rezolva dificultatile daca n-aveti dispozitia necesara. Mai bine ascultati-va intuitia, decat sa faceti planuri rationale.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!