Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 16 ianuarie 2017 – Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Horoscop 16 ianuarie 2017 – Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

O afacere sau un proiect evolueaza sub asteptari si aduce doar o parte din beneficiile pe care ati contat. Azi sunt sanse sa primiti un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate. Relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri ar trebui sa decurga fara probleme. Este o zi buna pentru negocieri sau examene si pentru a lamuri eventualele neintelegeri, atat in camin cat si la locul de munca.

 

TAUR

taur Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Colegii v-ar putea ajuta sa gasiti solutia unei probleme care v-a dat bataie de cap in ultima vreme. Este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte. De asemenea, sunt favorizate interactiunile sociale de toate felurile. Seara puteti sa petreceti momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Puteti conta pe cooperarea colegilor sau a partenerilor de afaceri pentru lamurirea unor chestiuni profesionale delicate. Contextul astral al zilei este favorabil exprimarii artistice si activitatilor creative. Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa decurga din ce in ce mai bine. Spre seara, ati putea rezolva impreuna o problema casnica.

 

RAC

rac Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Este o zi buna pentru discutii constructive cu colegii de munca si pentru intruniri cu prietenii sau cu familia. Incercati sa va relaxati si sa va menajati sanatatea. Aveti ocazia sa va ocupati de problemele personale ale membrilor familiei. Puteti gasi solutii inspirate, care vor contribui la armonia din camin.

 

 

LEU

leu Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Este posibil sa reinnodati relatia cu un prieten cu care v-ati certat la un moment dat din motive care au avut legatura cu banii sau cu afacerile. In plan profesional si in afaceri, contextul astral al zilei favorizeaza cooperarea si gasirea unor solutii creative. In familie, este o zi buna pentru activitati relaxante si pentru imbunatatirea relatiilor cu rudele cu care nu v-ati mai vazut de mult timp.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Puteti sa va ocupati de rezolvarea unor chestiuni care necesita rabdare si tact. Reusiti sa va temperati spiritul critic caracteristic Fecioarelor si sa gasiti solutii care convin tuturor celor implicati. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune. Puteti profita de acest context favorabil pentru a petrece impreuna o seara romantica.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

 

La locul de munca sunteti tentat sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. Puteti conta pe ajutorul colegilor. Din punct de vedere astrologic, este o zi buna pentru negocieri si pentru sustinerea examenelor sau a proiectelor. Daca plecati la drum, fiti precaut si verificati cu atentie masina ori biletele de calatorie, bagajele, rezervarile etc.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Este posibil sa aveti dificultati de comunicare, care va pot afecta relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Se pare ca reusita unui proiect demarat recent depinde de capacitatea dvs. de a atrage noi colaboratori cu experienta in domeniu. Puteti petrece o seara relaxanta in compania prietenilor si nu este exclus sa va faceti prieteni noi.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Cu prilejul unei activitati de studiu sau de documentare, este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va capteaza atentia imediat. Daca actionati cu tact, puteti lega o relatie de durata. Aveti posibilitatea sa rezolvati diverse probleme mai vechi ale caminului. In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti vesti bune de la cineva de departe.
CAPRICORN

capricorn Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Este posibil sa nu reusiti sa va concentrati asupra unei lucrari importante. In schimb, este o zi buna pentru discutii constructive cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare. Exista riscul sa faceti o alegere neinspirata si sa va coste mai mult decat merita.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Este posibil sa aveti o intrevedere placuta cu o persoana cu care nu v-ati mai vazut de ceva timp. Relatia cu partenerul de viata s-ar putea imbunatati semnificativ. Este o zi buna pentru o iesire in societate sau pentru o plimbare in aer liber. Seara este posibil sa primiti o veste buna de la o persoana apropiata.

 

PESTI

pesti Horoscop 16 ianuarie 2017  Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin

Este o zi buna pentru intruniri de afaceri si calatorii in interes profesional. Eventualele negocieri au sanse sa se desfasoare intr-un mod amiabil si constructiv. In relatia cu partenerul de viata nu se intrevad probleme, dar implicati-va mai mult in problemele caminului. Contextul astral de azi este favorabil unei seri romantice.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!