Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 16 februarie 2018 – Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Horoscop 16 februarie 2018 – Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in viata dvs., mai ales in plan sentimental. Reusita la locul de munca si in afaceri. De asemenea, sunt favorizate intalnirile cu prietenii. Organizati-va timpul in asa fel incat sa nu va neglijati partenerul de viata.

 

TAUR

taur Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

La locul de munca sau in afaceri se intrevede o zi agitata, cu numeroase probleme de rezolvat. Hotararea si autodisciplina va ajuta sa realizati tot ce v-ati propus. Profitati de aceasta conjunctura favorabila, pentru ca puteti avea realizari importante, atat in plan profesional, cat si din punct de vedere financiar.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Este un moment favorabil pentru a incepe o activitate noua si pentru a va asuma noi responsabilitati la locul de munca sau in afaceri. Puteti avea succes in activitati intelectuale si aveti ocazia sa va afirmati in societate. Sfaturile unei persoane mai in varsta din familie va pot fi foarte utile.

 

RAC

rac Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Va simtiti in forma si aveti posibilitatea sa demarati o afacere impreuna cu o persoana apropiata. Acceptati sfaturile unei femei si ajutorul partenerului de viata. Faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Modificarea de program va indispune, dar ar fi bine sa nu va descarcati nervii in familie.

 

 

LEU

leu Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Incasati o suma importanta la locul de munca sau de pe urma unei afaceri. Puteti sa va faceti planuri pentru o calatorie in interes personal sau pentru o investitie pe termen lung. Sunteti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Acceptati invitatia, pentru ca sunt sanse sa faceti cunostinta cu o persoana interesanta.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Cumparati un obiect de valoare pentru casa, cu ajutorul unei rude apropiate. La locul de munca sau in afaceri aveti ocazia sa rezolvati o problema delicata si sa fiti remarcat de superiori sau de parteneri. Astazi este recomandat sa evitati speculatiile financiare.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

 

Sunteti in forma si aveti sanse sa duceti la bun sfarsit o activitate importanta, inceputa cu cateva zile in urma. Ar trebui sa inceapa sa apara roadele muncii depuse in ultima vreme. Nu este exclus sa obtineti beneficii materiale si sa va afirmati in societate. Acordati mai multa atentie familiei si relatiei cu partenerul de viata.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Se pare ca sunteti in forma si plin de energie si sunteti capabil sa rezolvati cu usurinta tot ce v-ati propus pentru azi. Puteti avea realizari importante in activitatea profesionala si in relatiile parteneriale. Dati dovada de mult tact in relatiile cu cei din jur.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Sunt sanse sa va faceti remarcat la locul de munca sau in afaceri, dar cu riscul sa atrageti invidia unor colegi sau parteneri. Persoana iubita v-ar putea reprosa ca dedicati prea mult timp activitatii profesionale. Cu calm si rabdare puteti detensiona atmosfera.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental. Aveti sanse sa rezolvati tot ce v-ati propus pentru azi, dar fiti prudent si nu va supraestimati capacitatea de efort. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie armonioase. Petreceti momente placute impreuna.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

Este o zi favorabila activitatilor profesionale sau afacerilor si aveti sanse sa va faceti remarcat in societate. Incheiati un contract avantajos. Aveti rabdare, pentru ca rezultatele vor aparea in timp. Relatiile cu rudele si prietenii ar trebui sa decurga fara probleme.

 

PESTI

pesti Horoscop 16 februarie 2018  Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental

La locul de munca sau in afaceri va puteti astepta la aprecieri din partea superiorilor sau a partenerilor, dar nu este exclus sa provocati invidia unei persoane apropiate. Fitti prudent si nu spuneti chiar tot ce ganditi. Este momentul sa dati dovada de diplomatie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!