Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 15 septembrie 2017 – Acordati mai multa atentie partenerului

Horoscop 15 septembrie 2017 – Acordati mai multa atentie partenerului

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiEste posibil sa fiti cam visator si sa aveti tendinta sa neglijati problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca deciziile pe care le luati s-ar putea sa fie gresite. Profitati de ajutorul pe care vi-l ofera o persoana apropiata.

 

TAUR

taur Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiTalentul dvs. creativ este apreciat in societate. Ar fi bine sa il folositi pentru rezolvarea problemelor profesionale si in afaceri. Sfaturile unei rude mai in varsta va ajuta sa evitati o problema financiara. Primiti vizita unor prieteni de familie, in compania carora va simtiti foarte bine.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiSe pare ca azi nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri. Amanati deciziile importante in domeniul financiar. Este momentul sa va dedicati unor activitati relaxante.

 

 

 

RAC

rac Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiAveti sanse de succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Puteti sa va faceti planuri de viitor. Ideile dvs. sunt apreciate atat de partenerul de viata, cat si de partenerii de afaceri. Evitati speculatiile de orice fel.

 

 

 

LEU

leu Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiPuterea creativa de care dispuneti va indeamna sa incepeti o activitate noua. Aveti toate sansele de reusita pe plan intelectual si sentimental. Nu neglijati odihna!
 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiIn prima parte a zilei s-ar putea sa fiti mai sensibil decat de obicei, iar relatiile cu anturajul ar putea fi usor tensionate. Fiti prudent si nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta.
 

 

BALANTA

balanta Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiIn viata dvs. ar putea avea loc schimbari importante, care va vor oferi multe satisfactii. Activitatea intelectuala intensa si puterea creativa de care dispuneti contribuie la succesul dvs. pe plan social.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiIncepeti ziua plin de optimism si cu o imaginatie debordanta. Aveti toate sansele sa va faceti remarcat prin talentul artistic. S-ar putea sa faceti cunostinta cu o personalitate din domeniul artelor, care va juca un rol important in cariera dvs.

 

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiSe pare ca nu aveti niciun moment de relaxare, dar imaginatia si ingeniozitatea va ajuta sa duceti totul la bun sfarsit. Astazi puteti avea mari realizari pe plan financiar. Daca va stapaniti nervozitatea cauzata de oboseala, relatiile cu partenerul de viata pot fi foarte bune.
 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiAveti sanse de reusita in tot ce faceti azi. Este un moment excelent pentru a sustine examene, lucrari artistice si proiecte. Relatiile sentimentale ar trebui sa decurga fara probleme deosebite. Acordati mai multa atentie problemelor cu care se confrunta membrii mai tineri ai familiei.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiSe pare ca sunteti hotarat sa incepeti o afacere, dar nu prea va ajung banii. Daca reusiti sa va puneti la lucru imaginatia si inventivitatea, puteti face rost de suma necesara. Suferiti o dezamagire in plan sentimental, care, insa, nu va afecteaza prea mult.

 

 

PESTI

pesti Horoscop 15 septembrie 2017  Acordati mai multa atentie parteneruluiEste o zi favorabila pentru planuri de viitor si pentru demararea unor noi activitati in domeniul social. Relatiile cu prietenii si cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune. Nu va pripiti in luarea deciziilor importante!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!