Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 15 martie 2017 – Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!

Horoscop – 15 martie 2017 – Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!E vremea negocierilor. Aveti putere de convingere cat sa obtineti si cele mai imposibile cerinte. Stilul vostru cordial induce in eroare „inamicii” pentru scurt timp, deci tranzactiile trebuie sa fie rapide.

 

TAUR

taur Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Femeile va sunt cele mai bune prietene, indiferent carui sex apartineti. Relatiile sociale si profesionale care implica femei va ajuta sa progresati. Fiind vorba de femei, relatiile se intretin cu cheltuiala, din partea voastra.

 

GEMENI

gemeni Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Sunteti foarte ocupati. Comunicati, de incingeti firele chiar si wireless, daca se poate spune asa. Intalnirile profesionale sunt favorizate, chiar si sedintele, care incing circuitele neuronale. Munciti in echipa!

 

RAC

rac Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Cei nemultumiti de relatia sentimentala gasesc putere s-o incheie, cum e si normal. O schimbare in relatia de suflet aduce si o schimbare de look: alt stil vestimentar, alta atitudine fata de cei din jur.

 

LEU

leu Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Impetuosi, certareti, nelinistiti! In aceasta perioada nu exista iritari minore. Orice se poate transforma intr-o mare zarva. Confruntarile vor fi constructive numai daca nu rageti sa auda toata jungla.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Nu se recomanda luarea unor decizii majore in privinta carierei, desi aveti niste oferte atragatoare. Daca le-ati studia mai atent, ati observa obstacolele practice ale ofertelor si le-ati respinge. Nu investiti!

 

BALANTA

balanta Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Bateriile fiind pline, vreti sa faceti cat mai multe deodata si deveniti innebunitori. Daca va inhamati si la un regim detoxifiant, veti indeplini multe planuri. Aveti grija ce va promiteti voua insiva!

 

SCORPION

scorpion Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Relatia intima devine un subiect de emotii adanci. Exagerati, ca asa va imping astrele. Totul e sa nu deveniti irationali, ca atunci nu va mai poate opri nimeni, iar mai tarziu va veti dori sa nu fi deschis clontul.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Sa nu vina cineva la voi cu raspunsuri superficiale la teme complexe, ca jar mananca. De fapt, pe voi va macina ceva mai la radacina lucrurilor, pe cand se elabora strategia de lucru si voi spuneati ca aici se va ajunge.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Vitalitatea voastra are un impact foarte puternic asupra celorlalti. Cine nu se poate tine dupa voi va fi pierdut in ochii sefilor. Ca sa nu va alegeti cu injuraturi pe fata si pe dos, alergati mai incet!

 

VARSATOR

varsator Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Descoperiti noi cai de a progresa in cariera. E adevarat, va asumati mai multe riscuri, dar si norocul este pe masura, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Aproape ca v-am recomanda speculatiile la Bursa.

 

PESTI

pesti Horoscop  15 martie 2017  Sunteti convinsi ca veti obtine ce doriti. Deci, sunteti si optimisti!Un timp minunat pentru evenimente sociale. Pot fi si de natura cultural-artistica, pentru ca va atrag afacerile in domeniu. Flirturile sunt si ele pe tapet, tot de amorul artei. Persoane interesante intra in viata voastra.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!