Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 14 noiembrie 2017 – Aveti posibilitatea sa castigati bine

Horoscop 14 noiembrie 2017 – Aveti posibilitatea sa castigati bine

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

Aveti posibilitatea sa castigati bine cu prilejul unei calatorii in interes personal. Sunteti tentat sa va asumati riscuri prea mari. Fiti prudent si nu fortati norocul. O ruda apropiata va ajuta cu sfaturi utile. Nu va neglijati nici intuitia!

TAUR

taur Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

Parcurgeti o perioada importanta, in care aveti sansa sa faceti schimbari radicale in domeniul afacerilor. Este un bun moment pentru a incheia contracte si pentru a semna documente oficiale. Aveti rabdare si sa nu alergati dupa rezultate imediate.

GEMENI

gemeni Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

Azi aveti noroc si puteti sa depasiti orice dificultate. Este o zi buna pentru examene si proiecte. Acordati mai multa atentie partenerului de viata. Evitati sa va certati cu membrii familiei!

 

 

RAC

rac Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

S-ar putea sa intampinati greutati in afaceri, din cauza colaborarii dificile cu o femeie. Nu este cazul sa va ingrijorati, aveti capacitatea sa depasiti aceasta problema. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casnice. Ascultati-va intuitia si evitati speculatiile!

 

LEU

leu Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

La serviciu, sunteti perseverent si tineti neaparat sa duceti la bun sfarsit o lucrare delicata. Dupa-amiaza, ar fi bine sa acordati mai multa atentie celor tineri din familie. Nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta. Riscati sa va pierdeti credibilitatea.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

Dimineata s-ar putea sa nu mai plecati intr-o calatorie in interes personal, din motive independente de dvs. Este mai bine asa, oricum aveati un program foarte incarcat. La serviciu, munciti cu pasiune si rezolvati probleme dificile. Nu neglijati sfaturile unui prieten apropiat.

 

BALANTA

balanta Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

Partenerii de afaceri va apreciaza ideile originale si va sustin initiativele legate de o investitie. Profitati de acest context favorabil! Sunteti plin de energie si puteti duce totul la bun sfarsit. Situatia financiara nu va multumeste pe deplin, dar totul se va rezolva in curand.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

Puteti avea succes in afaceri. Aveti idei bune si luati decizii inspirate. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colaboratorii. Daca reusiti sa ramaneti calm, veti avea numai de castigat. Spre seara, va viziteaza un prieten bun, care va invita la o petrecere.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

Acordati mai multa atentie problemelor sentimentale, chiar daca sunteti foarte preocupat de cariera. Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme delicate, insa ar fi bine sa ascultati si parerile partenerului de viata. Dupa-amiaza, o ruda mai in varsta va cere ajutorul intr-o problema de sanatate.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

Aveti o zi grea la serviciu, cu multe probleme de rezolvat. Va descurcati, iar colegii va apreciaza perseverenta si ideile originale. Relatiile parteneriale sunt excelente, dar fiti mai diplomat. Ascultati si parerile celor din jur!

 

VARSATOR

varsator Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

Cu multa perseverenta, reusiti sa rezolvati problemele de serviciu. Azi sunteti nervos si riscati sa va treziti in situatii neplacute. Fiti atent cum vorbiti cu sefii si cu colegii. Nu ii judecati pe cei din jur!

 

PESTI

pesti Horoscop 14 noiembrie 2017   Aveti posibilitatea sa castigati bine

Sunt favorizate intalnirile cu prietenii si calatoriile. Aveti mari sanse de reusita in afaceri. Faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va propune o colaborare avantajoasa. Temperati-va orgoliul si ascultati sfaturile partenerului de viata.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!