Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 14 noiembrie 2016 – Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Horoscop 14 noiembrie 2016 – Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Increderea in fortele proprii si in prieteni creste progresiv de-a lungul acestei saptamani, avand drept rezultat cooperari benefice. Exista o tendinta generala spre armonie, care imbunatateste relatiile.

 

TAUR

taur Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Dorintele voastre sunt foarte aproape de realizare, cu ajutorul prietenilor si al muncii in echipa. Va intelegeti bine cu toata lumea, iar conversatia va apropie de idealul de socializare. Care are si „fructe” nu numai vorbe.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Chestiunile practice va ocupa intreaga zi, cu spor. Sunteti nemaipomeniti in a gasi solutii eficiente la tot felul de probleme sacaitoare. Cariera este sub bune auspicii, in primul rand datorita talentelor voastre.

 

RAC

rac Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

O zi exceptionala pentru manifestarea creativitatii voastre debordante. Va aflati intr-o dispozitie excelenta si asta se rasfrange asupra relatiilor cu colegii, cu prietenii, cu sefii. Soarele va surade azi.

 

LEU

leu Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Sunteti extraordinar de atractivi azi, plini de compasiune, gata sa ridicati moralul oricui. O relatie romantica poate trece azi la un nou nivel, mai subtil, mai profund. Sunteti inconjurati de energii prietenoase.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Ar putea sa fie o zi foarte speciala, plina de succes, daca va acordati increderea de a gandi in termeni magnifici. Nimic nu este imposibil, iar Soarele, in armonie cu Jupiter, va da sansa unei fericiri durabile. Lasati-o sa se manifeste!

 

BALANTA

balanta Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Faceti schimbarile importante pe care le ganditi, cu incredere. Azi, ceva cu adevarat de valoare vi se arata. Oamenii, in special cei cu autoritate, va sprijina in proiectele moderne, bazate pe idei „virgine”.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Impuneti respect cu naturalete, fara sa va straduiti prea tare, prin „simplul” magnetism, care este extrem de puternic. Daca este ceva foarte important pentru voi, comunicati azi, nu lasati sa treaca timpul. Afaceri excelente.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Puteti planui un viitor solid, pentru ca vi se arata strategia necesara. Mai mult, o sursa financiara de care nu aveati habar este gata sa va sponsorizeze ideile. Problemele vechi, intime, sunt pe cale de a fi rezolvate.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Sunteti foarte deschisi la minte, foarte creativi si foarte spontani. Nivelul energetic este ridicat, ceea ce stimuleaza actiunea. Chiar daca nu stiti exact incotro s-o apucati, aveti noroc si vi se arata calea pe parcurs.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!
Va faceti noi prieteni sau cimentati relatiile mai vechi, date uitarii intre timp. Beneficiati de o influenta protectoare, care va ajuta intr-un mod practic, cand vine vorba de bani. Optimismul si toleranta sunt atributele voastre acum.

 

PESTI

pesti Horoscop 14 noiembrie 2016  Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

Altii sunt foarte interesati de ceea ce ziceti si ceea ce faceti. Asta din cauza ca radiati incredere si siguranta. Energii puternice se manifesta in domeniul relatiilor. Daca aveti ceva in gand, faceti acum o invitatie.


1 Comentariu la Horoscop 14 noiembrie 2016 – Luna si Soarele in trigon cu Jupiter. Noi inceputuri in afaceri, educatie, casatorii!

 1. alina

  Vrei sa castigi bani cu un subiect unic de film? Castiguri atractive! Suntem un fenomen in expansiune! Scopul nostru este: Hollywood! Singura afacere cu tinta Hollywood! Avem un scop ambitios: Hollywood! Un film unic! Castiga si tu bani! De ce castigi aici? Pentru ca incepi imediat! Incepe si vei fi uimit! Proiect B: superior si puternic! Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!