Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 14 martie 2017- Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluari

Horoscop – 14 martie 2017- Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluari

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariNevoile curente nu pot fi acoperite de castigul lunar. Ori castigul e prea mic, ori v-ati lungit mai mult decat e plapuma. Si intr-un caz, si-n altul, trebuie sa luati decizii clare. Nu va prefaceti ca-i in ordine.

 

TAUR

taur Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariOricat de intense v-ar fi sentimentele, nu le dramuiti! De data asta, nu are rost sa ramaneti in zona de confort, ca pierdeti toata distractia. E timpul sa va traiti viata fara sa va pese de ce parere au altii.

 

GEMENI

gemeni Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariTemerile voastre legate de un eveniment sau o actiune importanta sunt mult exagerate. Intelegem sa puneti raul in fata, dar nu chiar o catastrofa. Va speriati singuri si-o sa ratati actiunea.

 

RAC

 

rac Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariCeea ce va sacaie trebuie exprimat imediat, altfel o sa dati in fiert si-o sa faceti un scandal nejustificat. Lesne declansati conflicte, dar aveti si abilitatea de a le evita, depinde de ce alegeti!

 

 

LEU

leu Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariVa puteti recastiga puterea daca va impuneti in mod categoric. Daca o scaldati, ba in ragete, ba in mieunari, nu capatati nimic. Nu va ajuta nici gesturile ample, teatraliste. Fiti voi insiva, varianta dura.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariNu fiti negativisti si nu va fie teama de nimic. Asumati-va locul si rolul si achitati-va de responsabilitati, fara sa asteptati ca cineva sa observe. E chiar mai bine, ca va atingeti scopul linistiti.

 

BALANTA

balanta Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariNu cadeti in capcana egoului, sa credeti ca numai voi puteti sa faceti si sa dregeti. Nici n-ar fi productiv pentru voi, ca sa nu mai vorbim de stresul inutil pentru nerealizarile altora. Evitati complicatiile!

 

SCORPION

scorpion Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariNimic nu se schimba deoarece voi sunteti primii care trebuie sa-si schimbe abordarea fata de prezent. Numai asa deblocati calea spre atingerea telurilor propuse. Temerile vechi sa ramana in trecut!

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariVa invartiti in cerc! Opriti-va, pana nu va consumati bateriile aiurea. Ca sa progresati, trebuie sa eliminati obstacolele ce vin din interiorul vostru, nu de la colegi. Va e teama ca sefii va cred ineficienti.

 

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariCineva vrea sa va acorde o lectie de viata! Lasati-l, ca e gratuit si poate ca-i face placere sa se simta ascultat. Oricum, alta strategie mai buna nu aveti, pentru ca persoana respectiva e factor de decizie.

 

VARSATOR

varsator Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariSituatie tensionanta in casa profesionalismului. Este posibil sa aveti o alta opinie decat toti cei din jur, dar nu aveti niciun motiv constructiv ca sa va impuneti parerea. Evitati orice discutie in contradictoriu!

 

PESTI

pesti Horoscop  14 martie 2017 Nevoia de siguranta ne indeamna la reevaluariAveti o energie negativa reziduala, care tot vrea sa se reverse. Pai, gasiti un paratraznet si dati-i drumul, ca oricum nu va lasa sa vedeti ca, de fapt, lucrurile nu stau atat de rau cum pare la prima vedere!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!