Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 14 februarie 2017 – Luna in Scorpion ne starneste pasiuni

Horoscop 14 februarie 2017 – Luna in Scorpion ne starneste pasiuni

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniParca va mai luminati si asta numai datorita atractiei personale pe care o exercitati asupra celor din jur. Dorinta de frumos va face sa acordati mai multa atentie si stilului personal. Fiti creativi si productivi!

 

TAUR

taur Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniMunca intr-un mediu artistic v-ar aduce numai satisfactii. In schimb, in alte medii, o sa deveniti iritati si neatenti. Relatiile personale se triaza acum in functie de nivelul spiritual. Nu va concentrati pe nimicuri!

 

GEMENI

gemeni Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniIncepe sa vi se clarifice drumul catre propriile teluri, in sensul ca va dati seama ce vreti, ce simtiti si cu cine puteti face echipa. Vi se schimba gusturile, stilul de lucru, stilul vestimentar. Veti fi total diferiti.

 

RAC

rac Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniAzi sunteti foarte competitivi si foarte ambitiosi. Cum aveti si abilitati practice, dublate de o imaginatie debordanta, o sa fiti in centrul atentiei. Posibil si pe vreun piedestal. Fructificati acesta perioada!

 

LEU

leu Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniTrebuie neaparat sa schimbati idei, opinii, cu oameni informati. Succesul vine prin comunicari utile. Cel mai mult va poate ajuta o persoana avizata, care are o opinie diametral opusa, dar bine argumentata.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniIntrati in contact cu persoane diferite ca stil de viata, ca si constructie fizica si spirituala. Sa nu va lasati prada pesimismului, gandind ca acele persoane sunt mult mai atractive decat voi. Aveti un rol important.

 

BALANTA

balanta Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniFeriti-va sa deveniti agresivi, pentru ca aveti o forta pe care nici n-o constientizati. Puteti face rau fara sa vreti, iar daca cineva e ostil fata de voi, puteti sa desfiintati acea persoana. Puteti, e adevarat, dar n-o faceti!

 

SCORPION

scorpion Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniPartea sexuala e cu dichis. Foarte doritori, uitati ca si partenerii trebuie satisfacuti. De fapt, orice interactiune cu persoane de alt sex este tensionanta din cauza lipsei de intelegere fata de nevoile „opusilor”.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniDeveniti mai cooperanti, in sensul obtinerii unei armonii in mediul inconjurator. Prietenii va sunt colaboratori perfecti, asa ca faceti-va timp pentru ei. Orice faceti, urmariti ca toata lumea sa se simta bine.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniRelatia actuala e tensionata de crize de gelozie, temeri profunde, dorinti nemarturisite si deci nesatisfacute. Ori incheiati aceasta relatie, ori va lamuriti in toate aspectele si treceti la o etapa mai profunda.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniGata, aproape ca v-a trecut amocul! Va deschideti catre prietenie, cooperare, impartire a bucuriilor cu cei din jur. Asa, mai copii, asta e rostul vostru. Puteti beneficia financiar din spiritul prietenesc si sociabil.

 

PESTI

pesti Horoscop 14 februarie 2017  Luna in Scorpion ne starneste pasiuniSimtiti un imbold de a imparti cu altii norocul sau rezultatele acestuia. Bineinteles, primul gest este sa fiti generosi, sa faceti daruri, sa faceti surprize costisitoare. Macar inchideti fereastra, sa nu zboare portofelul!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!