Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 14 decembrie 2016 – Luna in Taur, placeri senzuale

Horoscop – 14 decembrie 2016 – Luna in Taur, placeri senzuale

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Vi se dezvolta apetitul pentru actiuni neobisnuite, mai ales ca apar si niste circumstante ce le favorizeaza. Intai asigurati-va un „spatiu” de manevra, in care sa nu calcati pe cineva important, si treceti la actiune!

 

 

TAUR

taur Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Va cam neglijati prietenii, in favoarea persoanei iubite. N-ar trebui sa dauneze relatiilor, dar se pare ca toti vor un pic din atentia voastra. Recurgeti la diplomatie, desi nu va vine chiar ca o manusa.

 

GEMENI

gemeni Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

E bine. In sensul ca preferati sa credeti ceea ce vreti voi in materie de cariera si de viata personala. E bine pentru ca nu trebuie sa va intereseze ce cred altii. Decat daca sunt persoane importante in cariera si in viata personala..

 

 

RAC

rac Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Exista elemente din familie care incearca sa va submineze increderea in fericirea caminului. Nu lasati suspiciunea sa va strice fericirea, sunt multi rauvoitori carora le place sa strice sarbatorile altora.

 

 

LEU

leu Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Din punct de vedere financiar, e bine sa fiti extrem de chibzuiti. Nu imprumutati bani in aceasta perioada! O sa aveti nevoie de ei nitel mai tarziu, cand se deschide o fereastra pentru proiecte personale.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Atentie! Oameni din jurul vostru ori mint, ori ascund informatii esentiale, numai ca sa va provoace deceptii. Luna si Pluto, in pozitii armonioase fata de semnul vostru zodiacal, va ajuta sa vedeti tabloul real.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Stiti ce vreti, dar nu stiti exact cum sa obtineti. O oarecare confuzie vine de la astre, altele din mesajele contradictorii pe care le primiti. Ramaneti la planurile simple, fara intortocheri riscante!

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Implementarea planurilor sufera niste amanari. E un semn ca trebuie sa mai umblati la detalii, chiar daca vi se pare frustrant dupa atata munca investita. Intampinati niste amanari si in relatia romantica, dar placerea va fi mai mare apoi.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Preferati ca oamenii sa fie onesti si sa-si comunice intentiile direct, fara menajamente. Din pacate, n-o sa se intample asa, iar sfatul nostru este sa nu va bazati azi pe vorbele si faptele celor din jur.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Cam cu mintea dusa, spre magicele taramuri ale poftelor personale. Distractia asta va poate costa in planul muncii, unde puteti trimite semnale ambigue. Cel mai rau e ca va puteti trezi ca v-ati angajat intr-o lucrare nedorita.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Problemele banesti sunt prea complicate? Ocapati-va doar de cele de care depind calatoriile imediate si investitiile in educatie, caci acelea pot cauza suparari. Dedicati-va azi maruntisurilor!

 

 

PESTI

pesti Horoscop  14 decembrie 2016  Luna in Taur, placeri senzuale

Parca dati numai de vampiri energetici. Oricine sta mai mult langa voi va trage din energie, lasandu-va plictisiti. Nu e o perioada buna pentru treburi practice, dar e buna pentru visare si creativitate.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!