Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 14 august 2018 – Situatiile de criza necesita actiuni imediate!

Horoscop 14 august 2018 – Situatiile de criza necesita actiuni imediate!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! Aveti un sentiment foarte placut, determinat de spiritul de camaraderie din jurul vostru, care va incita sa va impartasiti ideile si sentimentele. Azi e posibil sa primiti o informatie pe care o asteptati de multa vreme.

 

TAUR

taur Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! Incepand de azi, puteti sa acordati mai multa atentie evenimentelor sociale, unde intotdeauna exista un mediu bun de afaceri. Partenerii de viata sau prietenii va pregatesc o surpriza placuta.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! Gata, ati scapat din „gaura neagra” care va absorbise! Acum, toate energiile pozitive va strabat trupul si intelectul si puteti rezolva in mod stralucit toate problemele acumulate. Chiar si crizele mari isi gasesc leacul.

 

RAC

rac Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! Nu trebuie decat sa fiti voi insiva ca sa trimiteti un mesaj extrem de pozitiv intr-o problema pe care v-ati tot codit s-o abordati. Acum vi se pare simplu, pentru ca se manifesta magnetismul vostru natural.

 

LEU

leu Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! Reusiti sa va debarasati azi de egoul vostru extrem de puternic si, iata!, va transformati in niste fiinte foarte placute, foarte dorite, foarte cautate. Si va asteapta si niste clipe minunate alaturi de persoana iubita.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! O zi semnificativa din punct de vedere social si personal. Sunt multe persoane care va arata azi cat de mult va respecta. Energia interioara emana o atractie foarte puternica si va scoate la suprafata calitati unice.

 

BALANTA

balanta Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! Foarte creativi, reusiti si sa va exprimati intr-un mod pe care il intelege toata lumea, ceea ce va atrage tot mai multi fani. Din punct de vedere intelectual, va asumati niste afirmatii riscante, care se dovedesc corecte.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! Ratiunea revine iar la cotele normale, ceea ce pentru voi inseamna intotdeauna un avantaj. Cariera si domeniul sanatatii sunt prioritatile voastre. Un prieten va produce astazi o surpriza foarte placuta.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! Se poate numi „ziua conexiunilor”, atat veti fi de ocupati sa interconectati, ca sa zicem asa. Insa, la nivel romantic, aceste interconexiuni pot deveni extrem de placute. Si veti dori mai multa intimitate.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! Foarte practici azi, asa cum va si sta bine. Iubiti ceea ce faceti si faceti cu pasiune ceea ce iubiti. Ce poate fi mai placut? Rezolvarea problemelor se face intr-un mod extrem de natural si eficient.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! Excelent pe toate planurile pe ziua de azi: creativitate, dragoste si domeniul financiar! Si asta datorita unui magnetism cu care atrageti tot ce e bun pentru proiectele voastre si pentru inimioara.

 

PESTI

pesti Horoscop 14 august 2018  Situatiile de criza necesita actiuni imediate! E vremea contractelor, acordurilor, organizarii muncii, cercetarii eficiente! Cautati numai compania persoanelor deschise la minte, cu planuri progresive, adesea neconventionale. Functionati perfect!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!