Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 14 aprilie 2017 – Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita

Horoscop 14 aprilie 2017 – Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Activitate sociala din belsug, acum si in urmatoarele saptamani. Eclipsa stimuleaza semnul vostru opus, Balanta, ceea ce favorizeaza relatii noi. Cei care lucreaza in comert sa se astepte la un influx de clienti.

 

TAUR

taur Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Sunt necesare schimbari radicale. Fiti flexibili, gata pentru a o coti in directii necunoscute, dar necesare. Sunt posibile si schimbari neasteptate de serviciu, in favoarea unor proiecte noi. Problemele de sanatate va dau mai mult de furca.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Respect si onestitate in relatia de suflet, dupa ce trageti linie si analizati beneficiile celei actuale sau necesitatea uneia noi. Copiii vostri au nevoie de mai multa atentie si indrumare, trebuie sa va dedicati viitorului lor.

 

RAC

rac Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Emotiile sunt la cote ridicate si nu e tocmai potrivit sa rezolvati probleme vechi reaparute acum. Pentru voi, eclipsa totala de Luna este benefica pentru schimbari de ordin domestic, casa si proprietati.

 

LEU

leu Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Eclipsa totala de Luna va favorizeaza sectorul transporturilor si comunicatiei. Cei ce lucreaza in domeniul editorial, publicitar si transport, bineinteles, vor fi cei mai favorizati. Atentie la posibile greseli de interpretare.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Eclipsa de Luna pune lumina pe sectorul banilor, valorilor si talentelor personale. Este posibil sa fie nevoie sa va aparati drepturile, sa fiti platiti in conformitate cu munca depusa. Va e teama sa nu vi se ia ceva.

 

BALANTA

balanta Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Eclipsa totala de Luna va poate aduce o revelatie, o descoperire de maxima importanta legata de o relatie foarte apropiata. Se ivesc circumstante ce pot scoate la iveala secrete pe care nu le doreati expuse.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Sunteti fortati sa luati o decizie in sectorul personal azi si nu sunteti apti pentru discursuri diplomatice. E posibil sa trantiti sau sa vi se tranteasca o usa in nas. Nu va stresati cu chestiuni ce se rezolva prin natura lucrurilor.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Viata sociala va avea parte de multe momente dramatice in urmatoarele saptamani. Copii, iubiri, relatii intre prieteni, asociati, toate vor fi nitel atinse de eclipsa de Luna. Multe momente ale adevarului!

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Eclipsa de Luna influenteaza cel mai mult secvtorul carierei, in care se vor face multe anunturi. Este posibil sa faceti schimbari de natura profesionala, sa va ocupati de noi proiecte in domeniu sau chiar sa schimbati domeniul.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Trebuie sa faceti fata unor probleme ce pareau ingropate sau uitate. Rezolvati-le acum, cu efect benefic pe termen lung , sau amanati-le, cu efect negativ. Posibile deplasari cu caracter educational.

 

PESTI

pesti Horoscop 14 aprilie 2017  Eclipsa totala de Luna! Renuntam la autonomie pentru persoana iubita Eclipsa de Luna va potenteaza sectorul financiar, al chestiunilor legate de proprietati. Se pot ivi dificultati in tot ce tine de venit, datorii, investitii. Vestea buna este ca se pot rezolva daca veti comuta pe alte surse financiare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!