Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 13 martie 2017 – Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutului

Horoscop – 13 martie 2017 – Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutului

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiSfanta lene incearca sa va cucereasca, iar voi nu opuneti deloc rezistenta. Intrucat aveti treaba si termene limita, o sa va tot cautati ritmul de lucru pana spre dupa-amiaza. Pai, la ce va mai foloseste?

 

TAUR

taur Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiCu ce chef de relaxare plecati de acasa si cata treaba gasiti la serviciu! Nu-i drept! Din fericire, odata ce va apucati de lucru, o sa va gasiti inspiratia si o sa va si placa! Totusi, cautati scurtaturi la serviciu!

 

GEMENI

gemeni Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiOcupati-va de chestiunile financiare de dimineata, deoarece mai tarziu veti fi prinsi cu altele. N-ar fi rau sa rugati un prieten care se pricepe sa va ajute sa va organizati bugetul in functie de nevoile iminente.

 

RAC

rac Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiDaca vreti liniste azi, in primul rand trebuie sa taceti voi! Va garantam ca nimeni n-are chef de trancaneala in preajma oamenilor tacuti. Insa, cum aveti de transmis niste mesaje, exersati privirile dure!

 

LEU

leu Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiJumatate de zi o s-o petreceti intrbandu-va daca aveti curaj s-o rupeti de tot cu trecutul. Nu-i nevoie sa faceti pasi decisivi. Cate unul mic, inainte, din cand in cand, sigur va departeaza de trecut.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiO circumstanta neasteptata va poate obliga sa abordati un subiect pe care il credeati sau il voiati uitat. Nu va pierdeti cumpatul, pentru ca veti fi placut surprinsi incotro va va indrepta subiectul.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiFoarte buni jucatori in echipa, mai ales prin felul discret prin care conduceti strategia, fara ca nimeni sa va perceapa ca sefi. Este un efort mare pentru voi, dar merita, pentru ca realizati o consolidare a echipei.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiIaca un comportament daunator! Va prefaceti indiferenti daca veti fi invitati sa participati la un eveniment social, desi v-ati simti ofensati sa nu fiti chemati. Ei bine, sa nu va mirati daca veti fi omisi!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiLuna are o relatie pacalitoare cu planeta voastra guvernanta, Jupiter! Va puteti amagi gandind ca o cantitate mica de ceva bun e OK, dar daca e in cantitati industriale e super. Nu! Esentele fac diferenta!

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiAveti un surplus de energie, careia trebuie neaparat sa-i gasiti o cale de intrebuintare! Altminteri, se va transforma in frustrari care va vor strica intreaga zi. Adeceti-va aminte de ambitiile voastre.

 

VARSATOR

varsator Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiDeveniti iritati cu privire la un subiect sensibil. V-ati suparat cu o persoana cu care n-ar fi trebuit s-o faceti si acum vi se cer explicatii in aceasta privinta. Mai bine fiti diplomati si impacati-va!

 

PESTI

pesti Horoscop  13 martie 2017  Suntem pe cale sa ne eliberam de fantomele trecutuluiEntuziasmul vostru ridica nivelul energetic al tuturor evenimentelor sociale la care participati. Sunteti atat de activi, incat cineva o sa remarce sarmul vostru si o sa va solicite in „inalta” societate, aia cu bani!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!