Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 13 aprilie 2017 – Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubire

Horoscop – 13 aprilie 2017 – Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubire

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireMai multe forte astrale se unesc pentru a va permite sa recastigati puterea. Telurile spre care tindeti devin foarte clare, iar instinctele va imping spre caile rapide spre a vi le implini. Intelectual, sunteti brici!

 

 

TAUR

taur Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireVenus se afla in partea nostalgica a hartii ceresti si va face o retrospectiva a iubirilor. Totodata va ajuta sa scapati de toate „versiunile” false, facandu-va sa apreciati corect ce-ati avut si ce-ati pierdut.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireProfesional vorbind, sunteti chititi pe ceea ce aduce bani, si nu oricum, ci repede. Daca ati pierdut in fata unui rival vreo functie sau vreun contract, e momentul sa contraatacati! Veti obtine ce va doriti

 

 

RAC

rac Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubirePasiune pentru profesie, spirit luptator si dorinte puternice, toate acestea impreuna constituie un motor care va motiveaza sa aspirati la realizari cat mai mari. Luna intra in sectorul aventuros, asa ca o sa va si distrati!

 

 

LEU

leu Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireLuna tocmai a parasit sectorul relatiilor si sunteti pe cale de a uita momentele romantice. Imortalizati-le cumva, ca o sa le duceti dorul. Luna se aliniaza cu Mercur in sectorul financiar, asa ca va sta capul numai la bani.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireVenus si Marte isi dau mana azi sa va deschida mintea spre castiguri substantiale. Azi este o zi importanta si pentru comunicare, mai ales in privinta relatiilor speciale, asa ca lasati liniile deschise!

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireAzi munciti inteligent si mai ales informati. Cu Venus in sectorul relatiilor pentru inca o saptamana, sunteti pe cale de a intra intr-o combinatie care sa va satisfaca nevoia de dragoste si tandrete.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireTrebuie neaparat sa gasiti un echilibru intre munca si camin. Azi este o zi propice pentru a gasi acest echilibru. Nu ca ar fi frontul de lucru mai lejer, din contra, dar aveti forta creativa care va usureaza munca.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireVenus va umple de pasiune si romantism, in timp ce Luna si Mercur lucreaza sa va refaca legaturile pe planul casnic. Cu alte cuvinte, daca ati avut probleme sentimentale cu partenerii, se rezolva!

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireCasa este acolo unde va este inima, iar noi speram ca asta nu are conotatii negative. Cert e ca Venus va ghideaza actiunile, iar ratiunea nu prea are sorti de izbanda. Viata voastra va fi foarte incitanta.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireLuna viziteaza pentru ultima data sectorul veniturilor personale, asa ca e ultima voastra sansa sa va lansati intr-un proiect profitabil. Cu Venus in sectorul comunicatiilor, resursele personale se vor conecta la oameni importanti.

 

 

PESTI

pesti Horoscop  13 aprilie 2017  Venus se ingrijeste si de banii vostri, si de iubireLuna si Mercur va ofera un avantaj pe care foarte rar il acorda, acela de a pune logica in actiunile instinctuale. Pare un nonsens, dar veti vedea cum deciziile de acum va vor oferi avantaje pentru restul anului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!