Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 12 ianuarie 2017 – La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

Horoscop 12 ianuarie 2017 – La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase dar nu este exclus sa aveti de munca mai mult decat v-ati asteptat. Un coleg sau un partener invidios ar putea incerca sa va implice intr-o cearta. Nu va lasati provocat! Este posibil ca partenerul de viata sa fie nemultumit din cauza ca in ultima vreme nu ati acordat suficienta atentie caminului. V-ar prinde bine o iesire in doi, intr-un loc interesant.

TAUR

taur Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

In activitatea profesionala sau in afaceri este posibil sa intampinati dificultati din cauza ca un coleg sau un partener nu si-a respectat o promisiune. Daca aveti de cumparat un obiect de valoare, ar fi bine sa nu va grabiti, fiindca azi aveti tendinta de a cheltui prea mult sau de a actiona sub impulsul momentului. In partea a doua a zilei, evitati calatoriile, fiindca exista un risc de accidente si sunteti predispus la probleme de sanatate.

GEMENI

gemeni Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

Daca plecati in calatorie, fiti prudent si nu va grabiti. Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Ar fi bine sa evitati discutiile importante in plan profesional sau in afaceri, pentru ca se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma si riscati sa luati decizii dezavantajoase. In a doua parte a zilei puteti petrece momente placute impreuna cu prietenii. Nu va neglijati partenerul de viata.

RAC

rac Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

Familia nu e de acord cu intentia dvs. de a face un imprumut pentru rezolvarea unei probleme din locuinta. Tineti cont ca nu este o zi buna pentru a lua decizii in chestiuni financiare. Relatia cu partenerul de viata ar putea fi tensionata din cauza unei divergente de opinii cu privire la un grup de prieteni. Ar fi bine sa nu va sustineti punctul de vedere cu incapatanare.

LEU

leu Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

Incasati o suma importanta. Ar putea fi vorba despre recuperarea unei datorii sau despre un credit pe care l-ati solicitat de curand. Azi este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala si sa aveti dificultati de concentrare. Prin urmare, ar fi de preferat sa amanati negocierile si deciziile importante in plan profesional sau in afaceri. Se intrevede o scurta calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata.

FECIOARA

fecioara Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in viata dvs., mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate relatiile de prietenie si de parteneriat. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar azi este recomandat sa tineti cont de opiniile partenerului de viata. Se recomanda prudenta in chestiuni financiare, fiindca aveti tendinta de a lua decizii neinspirate, sub impulsul momentului.

BALANTA

balanta Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

 

Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere. Aveti sanse de reusita atat in plan financiar, cat si in viata sociala. Relatia cu persoana iubita ar trebui sa fie armonioasa, iar in relatiile cu membrii familiei nu se intrevad probleme deosebite. Azi nu este recomandabil sa faceti cumparaturi, fiindca aveti tendinta de a cheltui prea mult sau de a cumpara lucruri de care nu aveti nevoie, sub impulsul momentului.

SCORPION

scorpion Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

In prima parte a zilei este posibil sa vi se propuna un loc de munca sau o colaborare. Analizati propunerea cu atentie, fiindca s-ar putea sa nu fie exact ceea ce pare. Consultati-va cu partenerul de viata si nu luati decizii in graba!

SAGETATOR

sagetator Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

O persoana apropiata ar putea fi dispusa sa va ajute financiar ca sa puteti finaliza o activitate casnica pe care ati inceput-o cu ceva timp in urma. Puteti sa profitati de ocazie, dar discutati conditiile intelegerii cu prudenta si diplomatie, ca sa nu se ajunga la tensionarea relatiei. Relatia cu persoana iubita ar avea mult de castigat daca incercati o activitate recreativa noua, incitanta.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

Daca intentionati sa faceti o tranzactie imobiliara, in prima parte a zilei este posibil sa se iveasca o oportunitate avantajoasa. Familia va acorda toata increderea si va sustine neconditionat, dar nu luati decizii cu implicatii financiare. In activitatea profesionala sau in afaceri s-ar putea sa fiti obligat sa intarziati cu o lucrare importanta, din motive independente de dvs.

VARSATOR

varsator Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

Va simtiti putin descurajat de numarul problemelor pe care le aveti de rezolvat azi. Faceti o lista de prioritati si nu va grabiti, pentru a evita greselile de neatentie. Ar fi bine sa tineti cont ca nu este o zi buna pentru investitii sau pentru a cumpara obiecte de valoare. V-ar prinde bine o scurta calatorie de relaxare si de incarcare a bateriilor.

PESTI

pesti Horoscop 12 ianuarie 2017  La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase

Obtineti un castig financiar important dintr-o tranzactie comerciala. Sunt favorizate activitatile casnice si aveti posibilitatea sa faceti o schimbare care va va imbunatati confortul locuintei. Spre seara puteti sa faceti planuri de viitor impreuna cu persoana iubita.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!