Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 12 februarie 2019 – Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Horoscop 12 februarie 2019 – Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Intampinati mici dificultati financiare, insa nu aveti motive de ingrijorare, fiindca este o situatie de scurta durata. O persoana apropiata v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Daca acceptati, sunt sanse sa va imbunatatiti situatia financiara.

 

TAUR

taur Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Aveti sanse reale de succes in plan sentimental si in viata sociala. Primiti o veste buna, care va determina sa va schimbati programul. Este o zi buna pentru a face planuri de viitor, mai ales in activitatea profesionala si in plan financiar. Puteti sa va bazati pe intuitie.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Relatiile cu prietenii ar putea avea de suferit din cauza ca va sustineti punctul de vedere cu incapatanare. Chiar daca sunteti sigur ca aveti dreptate, fiti flexibil si diplomat. Pentru a depasi mai usor o dezamagire in plan sentimental, va puteti baza pe sprijinul prietenilor.

 

RAC

rac Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Parcurgeti o perioada favorabila in plan social. Este de asteptat ca relatiile cu cei din jur sa decurga fara probleme. Contextul astral al zilei este favorabil planurilor de viitor, mai ales in ceea ce priveste calatoriile de placere sau concediul. Daca aveti de luat decizii importante in plan profesional, ar fi bine sa cereti sfatul unei persoane cu experienta.

 

 

LEU

leu Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Intampinati dificultati in plan sentimental si sunteti nevoit sa luati o decizie delicata. Ziua de azi este foarte buna pentru a face planuri pe termen mediu si lung, mai ales in activitatea profesionala sau in afaceri. Eforturile pe care le depuneti in aceasta perioada au sanse mari sa dea rezultate in scurt timp si sa aduca beneficii importante.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Este o zi buna pentru a va asuma noi responsabilitati la locul de munca sau pentru a incepe o activitate extraprofesionala. Aveti sanse mari de reusita in activitatile intelectuale si in plan social, mai ales datorita farmecului personal si ingeniozitatii de care dati dovada. Primiti o veste mai putin placuta de la o persoana apropiata.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

 

Ziua de azi propice pentru a pune la cale o noua afacere menita sa va creasca veniturile. Prietenii si partenerul de viata va sustin moral si va ajuta. Aveti o discutie aprinsa cu un membru al familiei. Ca sa evitati tensionarea relatiei pe termen lung, fiti cat mai diplomat si intelegator.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Este posibil sa survina diverse evenimente neasteptate, asa ca nu va faceti un program foarte strict pentru astazi. Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte care nu suporta amanare. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara. Puteti sa va bazati pe intuitie.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Se intrevad cateva drumuri scurte pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. Va pregatiti pentru o calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Ceea ce puneti la cale azi are sanse sa se realizeze destul de repede.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Este o zi buna pentru a face planuri in legatura cu o afacere noua, care v-ar putea creste veniturile in scurt timp. Relatiile cu familia si cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune. Aveti o intalnire neasteptata care va face multa placere.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Parcurgeti o perioada favorabila in plan profesional si in afaceri. Rezultatele muncii depuse acum ar trebui sa apara in scurt timp si sa fie pe masura asteptarilor. Intuitia va ajuta sa aveti initiative apreciate de cei din jur, atat in familie cat si la locul de munca.

 

PESTI

pesti Horoscop 12 februarie 2019  Aveti sanse reale de succes in plan sentimental

Vi se propune un loc de munca mai bine platit sau sunteti avansat la locul de munca actual. Va puteti astepta la responsabilitati mai mari, dar si la perspective mai bune din punct de vedere financiar. Consultasi-va cu partenerul de viata si tineti cont si de sfaturile unei persoane cu experienta din familie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!