Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 11 mai 2015 – Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te-asteapta!

Horoscop – 11 mai 2015 – Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te-asteapta!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Eclipsa solara pe Luna Noua cere mai multa activitate, mai multa vizibilitate asupra viitorului. In urmatoarele saptamani va trebui sa luati decizii importante in privinta situatiei financiare. Sa fie realiste!

 

 

TAUR

taur Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Eclipsa solara se petrece in semnul vostru zodiacal, asa ca veti resimti efectele ei cateva luni. Va reinventati pentru a putea transmite celor din jur mesajul ca pot avea incredere in voi. Sa investeasca, deci!

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!In cautarea sufletului pereche, pierdut sau negasit, veti dobandi multa intelepciune. Veti sti sa lasati sa treaca de la voi nemultumirile si sa va bucurati de orice clipa de intimitate. Evenimentele sociale nu sunt pe agenda.

 

 

RAC

rac Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Eclipsa solara pe Luna Noua va activeaza la maximum contactele sociale si profesionale. Evenimentele, circumstantele, conlucreaza pentru a va clarifica calea spre noi inceputuri, mult mai interesante.

 

 

LEU

leu Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Eclipsa solara va pune in lumina in urmatoarele saptamani, atat in domeniul profesional, cat si in cel social. O sa fiti animati de dorinta de a reinnoi proiecte, contacte sociale, toate spre avantajul vostru.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Eclipsa solara va aduce evenimente surprinzatoare in viata voastra. Veti iesi din rutina ce va oferea confort. Practic, veti rupe, intr-un anume sens, cu trecutul, pentru a face loc viitorului, mai performant.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Eclipsa solara aduce puternice energii in sectorul intim, unde puteti face o „curatenie” de zile mari, lasand loc la experiente fabuloase, in locul rutinei. Urmatoarele saptamani sunt favorabile si debutarii de noi proiecte.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Eclipsa solara aduce energii puternice in sectorul parteneriatului. Profesional, negocierile directe, „face to face”, sunt fructuoase. Pe plan sentimental, incepeti o relatie noua sau o redefiniti pe cea veche.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Pentru voi, eclipsa solara aduce energii vindecatoare. Orice tratament in urmatoarele saptamani va fi extraordinar de eficient. Devenind mai vigurosi, va reorganizati eficient si domeniul profesional.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Ei! Ei! Eclipsa de Soare pe Luna Noua in sectorul romantic!!! Placere scrie pe voi. Placere in relatia de cuplu, placere oferita de hobby-uri, placerea de amorul artei sau de alte „amoare”! Sa va priasca!

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Eclipsa solara va alunga din calea voastra, in urmatoarele saptamani, un obstacol care v-a tinut pe loc multa vreme. Veti lua avant in remodelarea mediului de lucru, a mediului familial, a frontului domestic.

 

 

PESTI

pesti Horoscop  11 mai 2015  Eclipsa solara pe Luna Noua! Vezi ce te asteapta!Eclipsa solara pe Luna Noua va face sa excelati in domeniul comunicarii. In urmatoarele saptamani, chiar luni, veti avea mare succes la evenimentele sociale, la modul in care sunteti perceputi de persoane influente.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!