Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 11 ianuarie 2019 – Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Horoscop 11 ianuarie 2019 – Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare, mai ales in plan social. Sunteti entuziast si va puteti baza pe sprijinul prietenilor si al persoanei iubite. In activitatea profesionala si in afaceri ati putea avea tendinta sa va asumati riscuri prea mari. Fiti prudent si ganditi-va de doua ori inainte de a actiona. Daca aveti de luat decizii importante, ar fi bine sa va consultati cu cineva care are experienta in domeniu.

TAUR

taur Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Intampinati dificultati in plan sentimental si sunteti nevoit sa luati o hotarare transanta. Puteti sa va ascultati intuitia. In plan profesional sau in afaceri s-ar putea sa constatati ca incep sa apara rezultatele eforturilor depuse in ultima vreme. Sunt sanse sa obtineti castiguri financiare si aprecierile superiorilor.

GEMENI

gemeni Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Se intrevede o zi buna in relatia cu persoana iubita si in plan social. In activitatea profesionala sau in afaceri ati putea fi tentat sa va asumati riscuri prea mari. Este recomandat sa fiti mai prudent si sa nu luati decizii in graba. Nu este exclus sa intampinati mici dificultati in plan financiar din cauza unei incurcaturi sau a unei neintelegeri.

RAC

rac Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Se anunta o zi deosebit de favorabila in relatiile cu cei din jur, atat in familie cat si la locul de munca sau in afaceri. Aveti posibilitatea sa luati decizii inspirate in ceea ce priveste cumpararea unui obiect de valoare sau o investitie pe termen lung. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o calatorie neprevazuta in interesul familiei

LEU

leu Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Contextul astral al zilei este favorabil Leilor din toate punctele de vedere. Este posibil sa obtineti un castig material important, daca sunteti dispus sa faceti un efort pentru a finaliza un proiect inceput mai demult. Relatia cu partenerul de viata ar trebui sa decurga foarte bine. Este posibil sa mergeti impreuna intr-o vizita la prieteni.

FECIOARA

fecioara Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Se pare ca va simtiti plin de energie si aveti idei inspirate. Puteti avea reusite deosebite in activitati intelectuale si in plan social. La locul de munca sau in afaceri nu se intrevad probleme deosebite, iar relatiile cu colegii sau cu asociatii ar trebui sa decurga foarte bine. Fiti mai atent cu membrii familiei.

BALANTA

balanta Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

 

Ar fi bine sa nu va planificati activitati importante pentru azi, fiindca este foarte posibil sa survina evenimente neprevazute care sa va impiedice sa va respectati programul. S-ar putea sa va intalniti intamplator cu un vechi prieten sau cu o veche cunostinta. Amanati intalnirile de afaceri si calatoriile lungi in interes personal.

SCORPION

scorpion Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Aveti sanse de succes in toate activitatile casnice si va bucurati de sprijinul familiei. Colegii de munca sau partenerii de afaceri va apreciaza pentru schimbarile pe care le propuneti. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp si contati pe sprijinul celor din jur.

SAGETATOR

sagetator Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Va preocupa rezolvarea unei probleme din locuinta. Un barbat mai in varsta din familie este dispus sa va ajute financiar, dar nu este exclus sa incerce sa isi impuna ideile. Fiti diplomat si faceti tot posibilul pentru a evita o cearta, fiindca altfel exista riscul sa tensionati relatia pe termen lung.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Puteti avea un succes deosebit in plan profesional si in afaceri. Sunt bine aspectate si relatiile cu familia si cu prietenii. In prima parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti nevoit sa va ocupati de probleme familiale care nu suporta amanare. Tineti cont si de dorintele celor mici.

VARSATOR

varsator Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, pornind de la o neintelegere. Puteti evita tensionarea relatiei daca reactionati cu calm si diplomatie. In plan profesional se intrevede o zi favorabila cooperarii cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Aveti grija sa nu provocati gelozia persoanei iubite!

PESTI

pesti Horoscop 11 ianuarie 2019  Este o zi buna pentru pentru a va pune ideile in aplicare

Este posibil sa fiti indispus si putin confuz din cauza unei probleme sentimentale. Se intrevede o zi agitata in plan profesional, cu o multime de probleme de rezolvat. Puteti sa contati pe sprijinul colegilor sau al asociatilor. In relatiile cu membrii familiei ar fi bine sa va temperati nervozitatea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!