Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 11 februarie 2019 – Organizati-va si disciplinati-va!

Horoscop 11 februarie 2019 – Organizati-va si disciplinati-va!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Evenimentele sociale va solicita. Orice tine de arta, teatru, expozitii, va intereseaza. Nu neaparat sa achizitionati vreun obiect de arta, cat sa priviti ceva cu adevarat frumos. Un proiect este amanat.

 

TAUR

taur Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Urmeaza o perioada in care relatiile personale devin mai incordate. O sa aveti nevoie de mult calm. Daca nici mediul de lucru nu va ofera liniste si siguranta, e cazul sa va reevaluati obiectivele.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Nu e o zi confortabila si abia asteptati sa se termine. Relatiile cu colegii, cu persoanele cu drept de decizie nu sunt prea bune, asa ca trebuie sa evitati discutiile. Evitati sa adaugati prea multe responsabilitati.

 

RAC

rac Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Chiar daca in jurul vostru poate sa se iste un adevarat vacarm, nu trebuie sa va aruncati in acesta. Ce va umbla prin minte, trebuie sa stiti numai voi. Nu e cazul sa va dati pe degeaba ideile in legatura cu un proiect.

 

LEU

leu Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Planeta voastra guvernanta, Soarele, este provocator la adresa puternicului Saturn. Sunteti cam impulsivi si nerabdatori sa faceti ce v-ati propus, cu toate obstacolele ivite. Organizati-va si disciplinati-va!

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Realizati ca nu reusiti sa va controlati singuri viata si asta va creaza o stare de dezamagire. Sunteti frustrati in privinta profesiei, aveti impresia ca munciti degeaba. Nu va retrageti in cochilie, trebuie sa luptati!

 

BALANTA

balanta Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Sunteti capabili de actiuni decisive, in forta, mai ales ca sunt posibile intarzieri in realizarea obiectivelor propuse. Pastrati un ton mai calm, dar actionati ferm pentru a restabili orarul. Conexiunile noi pot fi fructuoase.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Soarele si Saturn au o disputa in semnul vostru zodiacal, ceea ce va rupe de cei din jur. Simtiti nevoia de sprijin din partea persoanei iubite si vi se pare ca nu reusiti sa ajungeti la aceasta. Comunicati!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Sunteti intr-o perioada de nelinisti interioare care ies agresiv la suprafata, de aceea, pana se linistesc lucrurile, e mai bine sa nu lucrati in echipa. Controlati-va impulsivitatea si amintiti-va limitele permise.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Sunteti competitivi, dar intr-o forma agresiva. Daca nu sariti la bataie ca sa va inlaturati rivalii, e bine sa fiti asa, ca imprimati un ritm alert, cu care alti “concurenti” nu sunt obisnuiti. Fiti mai calmi acasa.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Un prieten va ofera posibilitatea unui castig suplimentar. Acceptati, pentru ca acel castig va permite sa faceti niste achizitii pe care vi le doreati. Agenda abunda de activitati placute, petreceri si vizite.

 

PESTI

pesti Horoscop 11 februarie 2019  Organizati va si disciplinati va! Toata lumea in jurul vostru pare cuprinsa de neliniste, din care cauza nu raspunde prompt la solicitari. Tensiuni se pot isca din cauza unor divergente de opinie. Pentru inceput, cautati cauzele nelinistilor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!