Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 10 mai 2018 – Aveti tendinta sa va implicati

Horoscop 10 mai 2018 – Aveti tendinta sa va implicati

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

La locul de munca sau in afaceri aveti posibilitatea sa va faceti remarcat datorita ambitiei si capacitatii de a va asuma riscuri intr-un mod inspirat. Dati dovada de mult tact in relatia cu persoana iubita si evitati discutiile aprinse, fiindca pot sa degenereze destul de usor in certuri.

 

TAUR

taur Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

Sunteti increzator in fortele proprii si aveti initiative originale si indraznete in plan profesional. Fiti precaut si nu va asumati riscuri mari. Este o zi buna pentru deplasari in interes personal si aveti sanse sa va faceti remarcat in societate. Comunicati cu copiii si cu persoanele mai tinere din familie.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

Entuziasmul de care dati dovada in prima parte a zilei ii poate mobiliza pe colegii de munca si pe partenerii de afaceri, convingandu-i sa va sustina initiativele si sa va ajute sa le puneti in aplicare. Aveti o realizare frumoasa in plan profesional. In plan financiar, fiti prudent si evitati speculatiile.

 

RAC

rac Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

Configuratia astrala de azi va creeaza conditii foarte bune pentru a face schimbarile pe care le doriti, atat in plan profesional cat si in relatiile sentimentale. Va puteti pune planurile in aplicare cu curaj si hotarare. Aveti posibilitatea sa legati noi relatii de prietenie sau de colaborare ori de parteneriat in afaceri. Profitati de aceasta conjunctura favorabila. Puteti sa va bazati pe intuitie.

 

 

LEU

leu Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

Rezolvati chestiuni importante, atat in afaceri cat si in camin sau in ceea ce priveste viata de familie. Nu ignorati sfatul unei rude mai in varsta, care va poate ajuta sa evitati un conflict cu autoritatile. Faceti o calatorie scurta in interesul familiei, pentru a rezolva o chestiune legata de bani.

FECIOARA

fecioara Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

Sunteti intr-o forma intelectuala excelenta si aveti sanse de succes pe toate planurile. Este o zi buna pentru a sustine examene si pentru prezentari de proiecte. Nu se intrevad probleme deosebite in plan sentimental, dar acordati mai multa atentie partenerului de viata. Profitati de contextul favorabil de azi, dar fara sa va asumati riscuri.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

Aveti o controversa cu partenerul de viata. Fiti cat mai diplomat si dati dovada de rabdare. Nu va asumati niciun risc, fiindca s-ar putea sa pierdeti bani sau sa intrati in conflict cu legea.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

Fiti foarte atent cum cheltuiti banii, fiindca exista riscul sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata pe tema bugetului comun. Aveti tendinta sa va dedicati tot timpul problemelor profesionale sau de afaceri si sa neglijati relatiile sentimentale. Acordati-le mai multa atentie.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

S-ar putea sa va nelinisteasca dificultatile financiare din ultima perioada si sa va preocupe serios gasirea unor noi surse de venituri. Aveti tendinta sa va asumati riscuri prea mari. Fiti prudent si, mai ales, nu incercati nimic la marginea legii.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

Aveti tendinta sa va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, cu riscul sa va irositi energia si sa nu realizati mare lucru. Aveti sanse sa castigati bani, dar abtineti-va de la speculatii. Ar fi bine sa tineti cont de sugestiile unei rude mai in varsta. S-ar putea sa petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

Simtiti nevoia sa faceti o schimbare in viata dvs., in special in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Faceti cunostinta cu o persoana interesanta, care va atrage din primul moment. Nu fiti excesiv de indraznet. In familie, ar fi bine sa fiti mai ingaduitor cu o persoana varstnica.
PESTI

pesti Horoscop 10 mai 2018  Aveti tendinta sa va implicati

La locul de munca sau in afaceri sunteti foarte activ si dati dovada de optimism si incredere in fortele proprii. Nu neglijati problemele celor apropiati, ca sa nu lasati impresia ca sunteti indiferent. Azi este recomandabil sa fiti prudent si sa respectati legile cu strictete, fiindca exista riscul sa aveti probleme cu autoritatile.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!