Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 10 aprilie 2017 – Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii taboo

Horoscop – 10 aprilie 2017 – Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii taboo

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua in semnul vostru zodiacal are o insemnatate aparte pe plan personal. E timpul sa va reinventati personalitatea, ca tot e la moda expresia cu reinventatul. O sa aveti parte de provocari, dar aveti energie de lideri.

 

 

TAUR

taur Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua va aduce aminte ca nevoile personale conteaza mai mult decat orice. Totul trebuie regandit, ca sa satisfaca in primul rand egoul. Veti avea multa putere de atractie. Folositi-o pentru a va atinge scopurile.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua aduce un flux de energie in sectorul prietenilor, grupurilor, asociatilor. Rolul vostru in aceste retele va deveni mult mai important si e timpul sa va ganditi la un proiect care sa implice marea voastra echipa.

 

 

RAC

rac Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua va energizeaza sectorul profesional! In urmatoarele zile puteti sa va stabiliti strategiile in cariera pentru tot restul lunii. Ideile voastre, mai ales cele de afaceri, sunt foarte inovative.

 

 

LEU

leu Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLa voi, Luna Noua se petrece in sectorul aventurii. O sa aveti curaj, o sa aveti oportunitati, o sa sa aveti contacte. Dati lovitura acolo unde va propuneti. Pacat ar fi sa nu aveti ambitii mari in perioada urmatoare.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua se petrece in sectorul intimitatii. Veti scapa de tot balastul, material si psihic, ramanand clari cum nu ati mai fost din timpul copilariei. Veti fi curajosi in relatiile taboo si chiar va aventurati intr-o relatie noua.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua lumineaza sectorul parteneriatului si al relatiilor foarte apropiate. De cateva saptamani va tot preocupa genul asta de relatii, dar acum aveti initiativa si cedati unor impulsuri neobisnuite.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua se petrece in sectorul muncii si al sanatatii. Trebuie sa faceti schimbari majore in programul de rutina. Schimbarile la locul de munca pot fi nelinistitoare la inceput pentru altii, dar trebuie sa le impuneti.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua va aduce noi inceputuri in sectorul romantic, al placerilor intime. Sunteti foarte motivati sa va exprimati dorintele si cine vrea sa le satisfaca, ramane in „circuit”, cine nu, nu! Nu riscati cu banii!

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua va energizeaza sectorul caminului si al familiei. Veti fi hotarati sa va imbunatatiti conditiile de trai, sa treceti la un nou statut social. Va veti lua destinele in brate, cum s-ar zice, si nu veti mai fi la cheremul nimanui.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua va doteaza cu impulsuri puternice in domeniul comunicarii. Din dorinta de a va exprima, e posibil sa spuneti mai mult decat trebuie, cui nu trebuie. Nu-i nimic! Odata si-odata tot trebuia s-o faceti.

 

 

PESTI

pesti Horoscop  10 aprilie 2017  Luna Noua in Berbec va da curaj sa faceti chestii tabooLuna Noua in sectorul veniturilor, al finantelor, va inspira in orice afacere, management, resurse, unde veti fi extrem de eficienti. Pe de alta parte, veti simti si impulsuri puternice de a cheltui. Sunt banii vostri!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!