Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 1 octombrie 2018 – O sa va concentrati pe problemele casnice

Horoscop 1 octombrie 2018 – O sa va concentrati pe problemele casnice

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice In prima parte a zilei sunteti putin cam storsi de vlaga. Dar, apoi va veti crede in stare sa doborati muntii. Mai ales pentru o persoana iubita sau pe care vreti s-o cuceriti. Nu va epuizati din prima!

 

TAUR

taur Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice Incapatanati, agresivi, veti incerca sa detineti controlul asupra celor din jur. Renuntati la idee si manifestati mai mult talent creativ! Nu numai ca veti fi mai activi, dar o sa vi se dezvolte si simtul puterii pozitive.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice O sa va concentrati pe problemele casnice in special, dar si in domeniul muncii, daca cineva se leaga de pozitia sau functia voastra. Creativitatea de natura tehnica este menita sa va usureze munca.

 

RAC

rac Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice Vi se dezvolta talentul narativ, dar va scade vigilenta in privinta afacerilor. Deci, scrieti povesti, nu completati si semnati contracte. Chiar daca nu sunteti scriitori de meserie, talentul narativ va poate ajuta sa influentati decizii.

 

LEU

leu Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice Va credeti stapanii lumii, nu numai ai junglei. Din aceasta cauza, dati frau liber geloziei si dorintei de a va manifesta eroic, pentru a starni admiratia ce credeti ca vi se cuvine. Fiti mai prevazatori!

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice Va descoperiti puteri ascunse, care va permit sa adoptati pozitii ferme in relatiile de parteneriat. Adanc, in sufletul vostru, este ascunsa si o pasiune pentru cineva sau ceva, legat de cariera.

 

BALANTA

balanta Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice Soarele pune in lumina hibe in privinta unor proprietati. Starea de nemultumire si stresul aferent nu trec daca recurgeti la excese ametitoare, ca sa zicem asa. Cautati compania unor prieteni veseli.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice Aveti reactii puternice la orice subiect ce conteaza cu adevarat pentru voi. Nu suportati nicio critica la adresa persoanelor importante din viata voastra. Munca e un bun refugiu, dar in privinta sentimentelor, luptati pentru apararea acestora!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice Aveti reactii puternice la orice subiect ce conteaza cu adevarat pentru voi. Nu suportati nicio critica la adresa persoanelor importante din viata voastra. Munca e un bun refugiu, dar in privinta sentimentelor, luptati pentru apararea acestora!

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice Incordare la locul de munca, din cauza ca sunteti prea sensibili si nu acceptati criticile. Pasiunea va arata ce trebuie sa puneti pe primul loc, cu tot ce decurge din asta, respectiv supararea celor clasati pe locuri „inferioare”.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice Luna va aduce un plus de senzualitate si va scapa de niste inhibitii. Relatiile intime vor deveni mai pasionale. Veti crea senzatia partenerelui ca traiti pentru acesta si e chiar adevarat. Cateva momente bune.

 

PESTI

pesti Horoscop 1 octombrie 2018  O sa va concentrati pe problemele casnice Perioada buna pentru relatiile de parteneriat, in care veti avea mai multa putere de decizie. Din punct de vedere al sanatatii, pot aparea indispozitii sau reaparitia unor vechi afectiuni, netratate corect.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!