Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 1 martie 2018 – Aveti sanse reale de succes in societate

Horoscop 1 martie 2018 – Aveti sanse reale de succes in societate

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

Este o zi favorabila schimbarilor importante pe toate planurile. Va puteti baza pe sprijinul prietenilor si al partenerului de viata. Reusiti sa va purtati cu tact, comunicati cu usurinta si aveti ocazia sa va afirmati pe plan social. Plecati intr-o scurta calatorie in interesul familiei.

 

TAUR

taur Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

Aveti sanse reale de succes in societate si in afaceri. Plecati intr-o calatorie importanta. S-ar putea sa intampinati dificultati, dar reusiti sa va descurcati. Va bucurati de laude din partea intregii familii. Ar fi bine sa nu va culcati pe lauri.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

Sunteti foarte bine dispus si luati decizii inspirate in problemele de natura financiara. Va puteti ocupa de afaceri delicate si aveti posibilitatea sa terminati lucrari incepute mai demult. Este o zi buna pentru comunicarea cu persoane mai tinere din anturaj.

 

RAC

rac Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

Usurinta cu care comunicati va favorizeaza relatiile cu persoanele din anturaj. Perspectivele unei calatorii in interes personal devin tot mai clare. Sunt sanse sa obtineti castiguri frumoase din activitati comerciale. S-ar putea sa aveti o deziluzie pe plan sentimental, dar o puteti depasi mai usor cu ajutorul prietenilor.

 

 

LEU

leu Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

Luati o hotarare prin care va schimba tot programul zilei. Va intalniti cu cativa prieteni si incepeti pregatirile pentru o intrunire. Puteti sa va ocupati de probleme financiare. Daca aveti de luat decizii importante, ascultati-va intuitia!

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

Sunteti plin de entuziasm si pus pe schimbari. Acum este momentul sa va faceti planuri de viitor. Este o zi prielnica pentru investitii, afaceri si calatorii in interes personal. Sa nu aveti ezitari, fiindca azi puteti avea succes in tot ce faceti.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

 

Sunt sanse sa va imbunatatiti considerabil situatia financiara. S-ar putea sa primiti bani atat de la locul de munca, cat si dintr-o afacere. Este posibil sa aveti ocazia sa faceti o investitie rentabila pe termen lung. Menajati-va sanatatea. Evitati surmenajul!

 

SCORPION

scorpion Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

Aveti multa incredere in fortele proprii si dati dovada de spirit de aventura. Fiti precaut si nu riscati mai mult decat este cazul. Este o zi favorabila calatoriilor in interesul familiei, din care va puteti intoarce cu mari satisfactii financiare. S-ar putea sa primiti vizita unor rude.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

Dimineata este posibil sa primiti un cadou de la o persoana draga. Aveti o capacitate de comunicare deosebita si colaborati excelent cu cei din jur. Spre seara s-ar putea ca un grup de prieteni sa va invite la o reuniune. Ar fi bine sa va feriti de excese.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

Dispuneti de multa energie fizica si intelectuala, ceea ce va incurajeaza sa incepeti noi activitati si sa faceti planuri de viitor, in special legate de casa. Prietenii si rudele va ajuta sa terminati o lucrare complex.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

Este momentul sa porniti o afacere planuita mai demult. Va avantajeaza capacitatea de a lua decizii corecte. Sunteti foarte comunicativ si puteti sa va faceti noi prieteni fara prea mult efort. Sunt favorizate si activitatile legate de camin.

 

PESTI

pesti Horoscop 1 martie 2018  Aveti sanse reale de succes in societate

S-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul stabilit pentru azi. Nu este exclus sa puneti la cale o intrunire, impreuna cu cativa prieteni. Puteti sa va ocupati de probleme financiare, evitati orice fel de speculatii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!