Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 1 mai 2017 – Evolutii importante pe plan profesional

Horoscop – 1 mai 2017 – Evolutii importante pe plan profesional

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalVa este recomandata munca in echipa daca vreti ca planurile voastre sa fie incununate de succes. Sunt posibile ruperea unor relatii vechi de parteneriat si debutarea altora, bazate pe ajutor… cinstit.

 

TAUR

taur Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalSunteti apreciati de sefi pentru mobilitatea ideilor voastre. Bineinteles, este un moment prielnic pentru a propune o marire de salariu. Puteti sa faceti planuri de anvergura si sa investiti in domeniul in care lucrati.

 

GEMENI

gemeni Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalPartenerii de viata nu trebuie sa se simta neglijati din cauza responsabilitatile de la serviciu. Si colegii se vor simti oarecum intimidati. Daca va rastiti la toata lumea veti reusi sa va stresati peste masura.

 

 

RAC

rac Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalOcupati-va de situatia financiara, acum, cand va sustine si familia. E adevarat ca membrii cei mai mici se vor razvrati la inceput din cauza restrictiilor, dar, pentru un viitor mai bun, le vor accepta. Sa investiti bine!

 

LEU

leu Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalSunt sanse sa gasiti o colaborare avantajoasa, care va aduce venituri suplimentare, foarte pe placul partenerilor de viata. Pana si soacrele vor fi placut impresionate, dar vor prefera sa va intepe, in loc sa recunoasca.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalAmbitia se face simtita si la voi. Sa n-o confundati cu orgoliul! Cariera este pe un plan ascendent si vi se dezvolta si simtul afacerilor. Cu acesta din urma, puteti sa cochetati nitel, sa va obisnuiti.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalUn pic mai multa seriozitate pe plan profesional si veti capata aripi. Va place sa glumiti pe teme de afaceri, dar sa stiti ca ati putea sa va apucati de proiecte indraznete. Sunt mari sanse de evolutie.

 

SCORPION

scorpion Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalSchimbari importante pe plan profesional, posibila si o calatorie in strainatate sau, oricum, la drum lung. Astrele prevad intalniri cu oameni importanti si incheieri de contracte avantajoase pentru toti.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalViata personala este supusa schimbarilor neasteptate. Nu va faceti griji, deoarece simteati nevoia de mult sa faceti niste schimbari sau sa impuneti niste reguli. Este o zi favorabila comunicarii.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalMai odihniti-va si voi, ca nu intotdeauna calatorului ii sta bine cu drumul. Mintea voastra poate calatori oriunde vrea, iar persoane importante vor aprecia rezultatul acestor plimbari imaginare.

 

VARSATOR

varsator Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalSunteti intr-o pasa de sinceritate absoluta, dar sunteti atat de simpatici, incat nici cele mai crude adevaruri nu par ofensatoare cand le spuneti voi. Sunteti chititi pe relatii avantajoase financiar.

 

PESTI

pesti Horoscop  1 mai 2017  Evolutii importante pe plan profesionalNu amanati intalnirile de afaceri, chiar daca vi se par prea multe pentru o singura zi. Chiar daca sunteti mai iritati, mintea va ajuta sa fiti eficienti si la sfarsitul zilei veti culege roadele dorite.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!