Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 1 iulie 2016 – O perioada foarte buna sa va examineti temerile

Horoscop 1 iulie 2016 – O perioada foarte buna sa va examineti temerile

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile Un moment de sobrietate in relatia de dragoste. Numai bun sa va intrebati care este problema ce va impiedica sa progresati. Si la serviciu aveti nevoie sa va mobilizati fortele pentru a debloca situatia.

 

TAUR

taur Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile In jurul vostru, totul pare ca o ia razna, dar voi trebuie sa fiti un exemplu de calm. Un secret ce iese brusc la suprafata pare ca-i agita pe toti, dar voi trebuie sa impuneti discretie. Candva vi se va multumi pentru asta.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile E clar! Nerabdarea n-o sa va duca un centimentru mai departe de unde va aflati. Certurile din cauza banilor pandesc la colt si sunt din alea urate, cu cine castiga mai mult, „te-am luat cu ce aveai pe tine” etc. Concentrati-va pe munca!

 

RAC

rac Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile Nehotarati, ne increzatori, inconjurati de energii negative, pe care le si starniti prin modul vostru de a gandi. Viata voastra pare haotica exact in acest moment. Ce-ar fi s-o ordonati un pic, ca de asta aveti nevoie.

 

LEU

leu Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile Sunteti foarte greu de multumit azi, mai ales ca nimeni nu pare sa se inghesuie sa va faca pe plac. Jocuri de putere se desfasoara azi la locul de munca si trebuie sa fiti fermi pe pozitie. Nu luati decizii pripite!

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile Daca cineva va cere sa va explicati in detalii deciziile, e clar ca n-a priceput ceea ce faceti. Si daca n-a priceput din prima, e clar ca nu va pricepe nici din detalii. Nu exista decat o singura cale: lasati faptele sa vorbeasca!

 

BALANTA

balanta Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile Cateva schimbari in viata voastra se vor produce oricum. Azi observati ceva in acest sens si aveti tendinta de a va opune. De aici se pot naste discutii cate vreti. Sau cate nu vreti! Calmati-va, schimbarile sunt pozitive!

 

SCORPION

scorpion Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile Activitatile nu se desfasoara precum le-ati programat. Ar trebui sa va bucurati de o zi de spontaneitate, fara orar, fara date limita, fara nimic din ceea ce nu se poate realiza. Chiar! Uitati de planuri azi!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile E adevarat, aveti dreptate, nici altii nu sunt prea clari in comunicare. Dar nici voi nu sunteti azi cei mai buni receptori. Indiferent ce aveti de facut azi, la serviciu sau pe plan sentimental, atentie la cuvinte!

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile Nu trebuie sa tineti cont nimanui asupra faptelor sale. Nu asteptati de la nimeni sa faca exact ce ati fi facut voi in locul lor. Nu sunteti in locul nimanui decat al vostru. Deci, fiti flexibili si cu mintea deschisa asupra propriilor teluri.

 

VARSATOR

Ovarsator Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile perioada foarte buna sa va examineti temerile, dar, categoric, nu e o perioada buna sa le confruntati. Daca nu va cere nimeni o decizie ferma, nici nu trebuie sa va chinuiti s-o luati. Daca va cere, amanati!

 

PESTI

pesti Horoscop 1 iulie 2016  O perioada foarte buna sa va examineti temerile Rutina are cel mai mult de suferit si de aceea vi se pare ca nimic nu merge cum vreti. Pana si chestiunile romantice sunt contradictorii. Semnalele din exterior sunt amestecate si confuze. Nu faceti azi diferenta!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!