Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 04 februarie 2016 – Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor

Horoscop 04 februarie 2016 – Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Va concentrati pe problemele personale, carora nu mai puteti sa le dati „ignore”. Sunt multi care se opun planurilor voastre, dar veti reusi sa inlaturati obstacolele. Sunteti foarte motivati si decisi sa treceti de orice impas.

 

TAUR

taur Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Calmi, calmi! Ca sa atingeti starea de calm necesara unei mai bune intelegeri cu cei din jur e suficient sa pastrati linia rutinei. Nimic nou, ca sa nu va stresati. Nu intrati in competitii, relaxarea e mai importanta.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Cautati-va o echipa, cu ajutorul careia sa reusiti sa inaintati cu planurile voastre. Sunteti atrasi de cei deschisi la minte, chiar putin excentrici, imprevizibili. Nu par a fi asociatii ideali, dar pentru ceea ce vreti voi sa faceti, sunt.

 

RAC

rac Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Nimeni nu va poate influenta azi. Veti actiona exact dupa cum va taie capul, mai ales in privinta carierei, a proiectelor profesionale. Imaginea publica sufera transformari, sunteti priviti ca oameni de forta.

 

LEU

leu Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Vreti experiente neobisnuite, dar nu trebuie sa le provocati. Daca sunteti plictisiti, puteti trai experiente exotice in minte. Acestea au avantajul ca nu produc accidente fizice. Atentie, personalitatea voastra e in schimbare!

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Nu cautati raspunsuri nicaieri in alta parte decat in voi insiva. Modul de a va trata sentimentele este invechit. Trebuie sa aveti curaj sa va eliberati de „modele” greoaie si sa acceptati noul in viata voastra.

 

BALANTA

balanta Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Simtiti nevoia sa impartasiti totul cu partenerul de viata. Sa faceti planuri impreuna, sa lucrati la proiect impreuna sau doar sa va impiedicati unul de altul prin bucatarie. Nevoia de celalalt este foarte mare azi.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Va aflati intr-un ciclu in care rutina, munca, iubirea pot fi neobisnuite, imprevizibile. Profesional, nu puteti sa va faceti un orar si sa va tineti de acesta. Pe plan romantic, cautati un mod unic de a va exprima.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Aveti nevoie de somn. De un somn bun, odihnitor, care sa va ordoneze mintea. Sunteti foarte entuziasmati de planurile voastre, care pot fi magnifice, daca va organizati cum trebuie. Deci, dormiti deocamdata!

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Sunteti expusi unor idei noi, ce vin din partea unui grup de experti. Acestea deschid noi drumuri pentru voi, interesante si foarte posibil mai productive decat ceea ce faceti acum. Asteptati sa se aseze!

 

VARSATOR

varsator Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelor Simtiti nevoia sa va eliberati de anumite „atasamente”, care va tineau ocupati fara sa va aduca nicio satisfactie. Poate fi vorba de anumite proprietati, ce aveau mai mult valoare sentimentala. E timpul sa renuntati la acestea.

 

PESTI

pesti Horoscop 04 februarie 2016  Soarele paralel cu Saturn, succes in indepartarea obstacolelorIntrevederile cu persoane de sex opus sunt tensionate acum de pornirile voastre amoroase. Ocheadele, chiar si in gluma, pot isca niste probleme, de genul ca unii chiar vor sa creada in ele. Problema lor!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!