Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Umor » Si-a insotit nepotul de la cursurile de inot, apoi l-a dus acasa mult prea goala si mult prea beata!

Si-a insotit nepotul de la cursurile de inot, apoi l-a dus acasa mult prea goala si mult prea beata!

Autor:

Incident bizar inregistrat intr-un orasel din statul american Florida. O bunicuta s-a facut de ocara dupa ce a fost prinsa circuland cu masina in stare avansata de ebrietate.

 

beata Si a insotit nepotul de la cursurile de inot, apoi l a dus acasa mult prea goala si mult prea beata!

Bunica nu trece testul de sobrietate, apoi este arestata

Pana aici, aproape nimic deosebit, doar ca femeia in varsta de 50 de ani, rezidenta in Napoli / Collier County, l-a lasat masca pe agentul de politie in momentul in care acesta i-a solicitat sa coboare din autoturism, pentru efectuarea testului de sobrietate. Patricia Ebel avea pe ea doar un minuscul costum de baie, plus un nepotel de 10 ani, speriat pe bancheta din spate. Femeia, care duhnea infiorator a bautura, a fost oprita in trafic dupa ce anterior lovise la semafor o alta masina. A fost arestata pe loc. Potrivit serifului din Collier County, bunicuta sexy-beata se intorcea cu nepotelul ei de la cursurile de inot. El a apucat sa se imbrace, ea n-a apucat sa bea chiar tot.

Bikini Grandma1 437963 Si a insotit nepotul de la cursurile de inot, apoi l a dus acasa mult prea goala si mult prea beata! Bikini grandma2 223689 Si a insotit nepotul de la cursurile de inot, apoi l a dus acasa mult prea goala si mult prea beata! Bikini Grandma4 223710 Si a insotit nepotul de la cursurile de inot, apoi l a dus acasa mult prea goala si mult prea beata!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!