Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Umor » Pipaitul salvamarelor, in timpul interventiilor acestora, strict interzis! Probele merg in instanta

Pipaitul salvamarelor, in timpul interventiilor acestora, strict interzis! Probele merg in instanta

Autor:

Salvamarii de sex feminin, care functioneaza de doi ani in Yuxi Grand Canyon – parc natural din regiunea chineza Hunan, adresat in special iubitorilor de rafting – au primit accesorii video menite sa depisteze perversii sexual.

 

salvare Pipaitul salvamarelor, in timpul interventiilor acestora, strict interzis! Probele merg in instanta

Voluntarele de la Yuxi Grand Canyon nevoite sa vegheze si la siguranta sutienelor lor

Masura de a le “impodobi” pe voluntarele din acest serviciu vine ca urmare a numarului tot mai mare de situatii in care turistii sar intentionat in apele repezi ale Raului Luo Hé, dorind, de fapt, sa intre in contact cu partile anatomice ale tinerelor instruite sa intervina pentru acordarea primului ajutor. Echipamentul de lucru al fetelor este acum inzestrat cu aparatura video amplasata, de regula, pe castile de protectie. Conducerea parcului spera ca respectivul demers sa reduca pe cat se poate seria de practici bizare care au loc in ultima vreme la Yuxi Grand Canyon, iar persoanele care sufera de un comportament sexual deviant sa fie deferite justitiei cu probe, nu pe vorbe. Pana acum, ele erau lasate sa se inece.

1 Pipaitul salvamarelor, in timpul interventiilor acestora, strict interzis! Probele merg in instanta2 Pipaitul salvamarelor, in timpul interventiilor acestora, strict interzis! Probele merg in instanta3 Pipaitul salvamarelor, in timpul interventiilor acestora, strict interzis! Probele merg in instanta4 720x480 Pipaitul salvamarelor, in timpul interventiilor acestora, strict interzis! Probele merg in instanta5 720x480 Pipaitul salvamarelor, in timpul interventiilor acestora, strict interzis! Probele merg in instanta6 720x480 Pipaitul salvamarelor, in timpul interventiilor acestora, strict interzis! Probele merg in instanta7 Pipaitul salvamarelor, in timpul interventiilor acestora, strict interzis! Probele merg in instantaComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!