Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Umor » Hong Kong, alerta maxima! Se cauta autorii celui mai spectaculos caz de rapire din acest mileniu

Hong Kong, alerta maxima! Se cauta autorii celui mai spectaculos caz de rapire din acest mileniu

Autor:

Sute de politisti misuna inarmati prin Hong Kong, in cautarea celor sase barbati care au rapit-o pe nepoata lui Law Ka-sing (fondatorul retailerului de imbracaminte Bossini), fugind apoi cu milioanele platite de familia acesteia, drept rascumparare.

 

rapire Hong Kong, alerta maxima! Se cauta autorii celui mai spectaculos caz de rapire din acest mileniu

Queenie Rosita Law a scapat de calvar

Sambata trecuta, banda de infractori a luat cu asalt casa nepoatei afaceristului. Au rapit-o pe tanara Queenie Rosita Law (29 de ani), una dintre cele mai frumoase femei din oras, luand din imobil bani si alte bunuri. Marti, ostatica a fost eliberata, asta dupa ce familia a platit suma de 28 de milioane HKD (3,6 milioane de USD), asta desi initial se solicitase dublu. Suspectii au fugit cu banii, iar politistii le-au pierdut urma. O ampla operatiune, terestra, aeriana si maritima, a fost declansata in zona Hong Kong, iar televiziunile au primit poze cu doi dintre infractori, precum si descrierile celorlalti patru membri ai bandei. Potrivit mass-media locale, acesta este cel mai spectaculos caz de rapire inregistrat in Hong Kong din 1996 incoace. In urma cu 19 ani, Victor Li, mostenitorul imperiului condus de Li Ka-shing, cel mai bogat om din Asia, a fost luat ostatic de o banda condusa de temutul interlop Cheung Tze Keung. Odrasla magnatului a fost eliberata dupa ce rapitorul a primit 2 miliarde de dolari HK. Cel supranumit “Big Spender” avea sa fie arestat ulterior. In 1998, Cheung Tze Keung a fost executat prin impuscare.

manhunt1.29042015 Hong Kong, alerta maxima! Se cauta autorii celui mai spectaculos caz de rapire din acest mileniumanhunt group Hong Kong, alerta maxima! Se cauta autorii celui mai spectaculos caz de rapire din acest mileniususpects.29042015 Hong Kong, alerta maxima! Se cauta autorii celui mai spectaculos caz de rapire din acest mileniuComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!