Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Umor » Atentie, se inchid usile! Urmeaza statia Nanxiang, cu peronul in scara blocului!

Atentie, se inchid usile! Urmeaza statia Nanxiang, cu peronul in scara blocului!

Autor:

Nu se poate pe deasupra, este absolut imposibil pe dedesubt, asa ca trebuie sa treaca prin ea! Acesta este verdictul dat de inginieri care au gandit proiectul unui viitor terminal, care va deservi magistrala de metrou 17 a orasului Shanghai.

 

metrou Atentie, se inchid usile! Urmeaza statia Nanxiang, cu peronul in scara blocului!

Asa va arata terminalul din zona istorica Nanxiang

Pentru conservarea terenului din zona istorica Nanxiang, statia va fi amplasata in pantecele unei cladiri din oras, accesul garniturilor de tren urmand sa se faca prin intermediul unei linii suspendate. Efectul vibratiilor a fost luat in considerare, inginerii dand asigurari ca structura cladirii nu va fi afectata. Se apreciaza ca noua linie de metrou din Shanghai va deveni operationala pana la sfarsitul anului 2017. Desi pentru noi pare absolut incredibil, in China exista un precedent pentru asemenea gen de lucrari. Chongqing, un oras situat intr-o zona muntoasa, beneficiaza de mai multe statii de metrou care strapung o serie de cladiri rezidentiale. Prima linie de metrou in Shanghai a fost data in exploatare in 1993. In prezent, se circula pe 14 magistrale. Acestea inglobeaza un numar de 337 de statii, lungimea totala a retelei insumand 548 km, facand din metroul din Shanghai cel mai lung din lume. Deja sunt in executie inca trei magistrale, plus alte cinci in pregatire.

GTcZ avxeafs5874920 Atentie, se inchid usile! Urmeaza statia Nanxiang, cu peronul in scara blocului!shanghai metro through building 3 Atentie, se inchid usile! Urmeaza statia Nanxiang, cu peronul in scara blocului!shanghai metro through building 2 Atentie, se inchid usile! Urmeaza statia Nanxiang, cu peronul in scara blocului!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!