Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Umor » Acuzata ca nu-si tine singura umbrela, o invatatoare a recunoscut ca asa e!

Acuzata ca nu-si tine singura umbrela, o invatatoare a recunoscut ca asa e!

Autor:

Autoritatile chineze au declansat o ampla ancheta intr-un unitate de invatamant din Shanghai, dupa ce o invatatoare din oras a fost suprinsa, in timpul unei plimbari cu clasa in parc, intr-o ipostaza absolut revoltatoare.

 

umbrela Acuzata ca nu si tine singura umbrela, o invatatoare a recunoscut ca asa e!

Invatatoarea - sef de stat

Cadrul didactic a fost filmat obligandu-si un elev sa-i tina umbrela deasupra capului, ca si cum doamna Gu Jie ar fi fost vreun sef de stat, iar baiatul – sclavul ei. Povestea a aparut prima data pe reteaua de socializare chineza Weibo, pe 30 aprilie. Imaginile – care arata cum pustiul tine umbrela neclintita deasupra capului femeii, indiferent de directia aleasa de aceasta – au ajuns sa constituie probe in dosarul pe care departamentul de educatie l-a deschis pe numele invatatoarei. Gu Jie lucreaza de trei ani in invatamant, activand in prezent la o scoala primara dintr-un cartier marginas al metropolei Shanghai. In fata inspectorilor, care o acuza de abuz de putere, ea a recunoscut faptele, dar a declarat ca n-a fortat pe nimeni sa-i tina umbrela. Poate telefonul, dar asta nu s-a mai filmat.

201505050419188166 Acuzata ca nu si tine singura umbrela, o invatatoare a recunoscut ca asa e!student teacher umbrella Acuzata ca nu si tine singura umbrela, o invatatoare a recunoscut ca asa e!201505060735326214 Acuzata ca nu si tine singura umbrela, o invatatoare a recunoscut ca asa e!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!