Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Umor » A spart o banca, apoi a pus pe Instagram imagini din timpul jafului! L-au prins in 30 de minute

A spart o banca, apoi a pus pe Instagram imagini din timpul jafului! L-au prins in 30 de minute

Autor:

Dupa ce comite un jaf, un hot inteligent decide sa se ascunda o buna perioada de timp, tocmai pentru a nu trezi suspiciuni asupra sa. Nu e si cazul unui talhar din Virginia Beach, State Unite, care a postat pe Instagram dovezi irefutabile ale infractiunii sale, la scurt timp dupa ce a spart o banca. In varsta de 23 de ani, Dominyk Antonio Alfonseca poate fi incadrat in categoria celor mai stupizi hot de pe planeta.

 

jaf A spart o banca, apoi a pus pe Instagram imagini din timpul jafului! L au prins in 30 de minute

Talharul sustine ca n-a amenintat pe nimeni, a cerut banii intr-un mod politicos

Cel mai stupid sau cel mai nebun. Tanarul a fost arestat dupa doar 30 de minute dupa ce a parasit sediul sucursalei TownBank din oras cu un sac plin cu bani. Politistii recunosc ca au avut o misiune extrem de simpla, avand in vedere ca hotul s-a dat singur in fapt. Imediat dupa comiterea jafului, Alfonseca a postat pe Instagram imagini din timpul hold-up-ului, precum si o fotografie cu biletul prin care solicita functionarei 150.000 de dolari. Barbatul a fost prins imediat. La interogatoriu, insa, surpriza. Suspectul a refuzat sa admita ca el a comis o spargere, mentionand ca a cerut banii in mod politicos, fara amenintari, fara sa foloseasca vreo arma. “Am intrat in sediul bancii, m-a dus direct la functionara si i-am inmanat  biletul, cerandu-i, politicos, sa dea curs solicitarii mele. N-am jefuit pe nimeni, eu am cerut niste bani, atata tot! Din acest motiv am si postat pe Internet acele imagini, ca sa ma pun la adapost in cazul in care voi fi acuzat. Nu stiu daca pot fi numit un hot. Ea (n.r. functionara) ar fi putut spune nu, situatie in care eu as fi plecat imediat”, a declarat Dominyk AlfonCAPseca.

instagram1 501x500 A spart o banca, apoi a pus pe Instagram imagini din timpul jafului! L au prins in 30 de minutemoney A spart o banca, apoi a pus pe Instagram imagini din timpul jafului! L au prins in 30 de minuteComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!