Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » temp » Ea este femeia care are grija de Robert Turcescu chiar si dupa divort!

Ea este femeia care are grija de Robert Turcescu chiar si dupa divort!

Autor:

Robert Turcescu a divortat de sotia sa Corina in urma cu opt ani insa drumurile lor nu s-au separat definitiv, femeia conducand o agentie ce organizeaza conferinte pe teme motivationale care il reprezinta si pe jurnalist.

 

robert 450x339 Ea este femeia care are grija de Robert Turcescu chiar si dupa divort!Corina Ilie, si-a reluat numele de domnisoara dupa divort, si-a deschis in 2010 propria firma specializata pe  “organizarea de conferinte pe teme motivationale si de leadership cu cei mai carismatici si inovativi speakeri romani si internationali””, Top Speakers Agency.

corina1 Ea este femeia care are grija de Robert Turcescu chiar si dupa divort!Intre speakerii reprezentati de firma Corinei se afla si Robert Turcescu, invitat de multe ori sa sustina discursuri, la diverse evenimente. Fostii soti au impreuna o fetita in varsta de 11 ani, ramasa in grija Corinei, iar relatiile celor doi sunt in continoare foarte civilizate.

corina2 Ea este femeia care are grija de Robert Turcescu chiar si dupa divort!Robert Turcescu, implicat in prezent intr-o relatie cu Oana Sarbu, spunea intr-un interviu acordat revistei Tango: “Ideea mea de familie nu poate fi despartita de Corina si de Ioana. Corina e mama copilului meu si faptul ca intre noi nu mai e o relatie de iubire, este o relatie de amicitie, avem acest copil si continuam sa ne purtam ca o familie in momentul in care este in interesul copilului acest lucru”.

corina3 Ea este femeia care are grija de Robert Turcescu chiar si dupa divort!

(foto: wowbiz)

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!