Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » temp » Dan Helgiuc ii intarata pe luptatorii K1

Dan Helgiuc ii intarata pe luptatorii K1

Autor:

Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, trei dintre cei mai iubiti si respectati luptatori K1 ai tinerei generatii,  le-au rezervat o surpriza de proportii admiratorilor fideli.

 

luptatori k1 Dan Helgiuc ii intarata pe luptatorii K1Sambata, 19 ianuarie, incepand cu orele 18, cei trei sportivi ii asteapta pe fanii sporturilor de contact intr-un renumit centru comercial din zona Cotroceni pentru un eveniment de exceptie. Admiratorii lui Andrei, Bogdan si Benny vor avea ocazia sa afle de la luptatorii K1 cum se antreneaza, ce meciuri pregatesc si la ce gale vor participa in 2013. In plus, se va organiza si o sesiune de autografe.

DAN HELCIUG k1 450x300 Dan Helgiuc ii intarata pe luptatorii K1Atmosfera va fi incalzita de Dan Helciug, care a pregatit un program cu piese din repertoriul unor mari artisti precum Eric Clapton, Jimi Hendrix, S.R. Vaughan, Joe Cocker, Billy Idol,  ori Lenny Kravitz. MC-ul evenimentului va fi unul dintre cei mai titrati comentatori romani ai durelor sporturi de contact – Alexandru Ganci.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!