Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » temp » Catalin Maruta nu s-a lasat si a dansat cu Andreea Balan! Crezi ca s-a descurcat? – FOTO

Catalin Maruta nu s-a lasat si a dansat cu Andreea Balan! Crezi ca s-a descurcat? – FOTO

Autor:

Dupa ce a pierdut pariul cu Andreea Tonciu, joi a venit momentul ca Maruta sa demonstreze ca nu are doua picioare stangi si ca zvonurile cum ca el nu stie sa danseze sunt false.

 

maruta1 300x191 Catalin Maruta nu s a lasat si a dansat cu Andreea Balan! Crezi ca s a descurcat?   FOTO

(foto: ProTV)

“Am pierdut un pariu, trebuie sa dansez si voi dansa live in asta seara”, sunt cuvintele pe care le-a rostit Maruta inainte de a se pregati de momentul artistic. Prezentatorul a povestit  ca Balan l-a amenintat, la ultima repetitie, ca nu il mai ajuta daca o mai scapa mult din brate.

Prima care a sosit in platoul Happy Hour pentru a vedea rezultatul efortului depus de echipa Balan- Maruta a fost chiar Tonciu. “Am ajuns sa dansez din cauza Andreei. Ce au ras oamenii de ea cand nu stia geografie si biologie, dar ce au ras de mine cand au vazut cum ma descurc la dans”, s-a amuzat Catalin.

maruta2 300x203 Catalin Maruta nu s a lasat si a dansat cu Andreea Balan! Crezi ca s a descurcat?   FOTO

(foto: ProTV)

Si ca sa mai scape de emotiile dinaintea dansului, simpaticul moderator a indraznit sa o intrebe pe Tonciu: “Ai ceva pe sub rochia asta (foarte scurta-n.r.)? Dar sincer!”, iar raspunsul a fost la fel de scurt: “nu!”.

maruta3 300x171 Catalin Maruta nu s a lasat si a dansat cu Andreea Balan! Crezi ca s a descurcat?   FOTO

(foto: ProTV)

Dupa multe incurajari si aplauze prezentatorul si-a facut curaj, a recapitulat toate sfaturile si cu mari emotii a pus in practica ceea ce a invatat in trei sedinte de dans. Rezultatul nu a fost deloc rau. Din demonstratie nu au lipsit nici elementele de breakdance si nici piesa “Ai se eu te pego”.

maruta4 300x191 Catalin Maruta nu s a lasat si a dansat cu Andreea Balan! Crezi ca s a descurcat?   FOTO

(foto: ProTV)

Insa Maruta nu putea sa lase lucrurile asa si, pentru ca vrea sa-si ia revansa, i-a lansat Andreei Tonciu o noua provocare: un test de limba romana, pentru care bruneta va trebui sa danseze la bara daca il pierde.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!