AcasăȘTIRI EXTERNES-A DECIS LA DAVOS: control total asupra banilor și a Internetului!

S-A DECIS LA DAVOS: control total asupra banilor și a Internetului!

Reuniunea de la Davos, după o pauză de doi ani, s-a încheiat nu fără câteva „bombe” de presă, dar și declarații cu adevărat șocante, care lasă să se întrevadă o mică parte din planul elitei conducătoare. În prima categorie intră vorbele lui Henry Kissinger, care a dinamitat propaganda occidentală cu privire la războiul din Ucraina, iar în cea de-a doua avem intervenția CEO-ului Mastercard, Michael Miebach, care a anunțat sfârșitul sistemului financiar SWIFT.

A existat o lungă listă de dezvăluiri care au ieșit la iveală din recenta întâlnire a Forumului Economic Mondial de la Davos. Însă printre cele care nu puteau trece neobservate regăsim și comentariile lui Miebach, în timpul unei discuții privind viitorul plăților transfrontaliere între națiuni.

Sistemul SWIFT, depășit de vremurile actuale!

CEO-ul Mastercard a participat la o masă rotundă cu tema monedele digitale ale băncilor centrale. Întâlnirea finanțiștilor a fost găzduită de Consiliul Global de afaceri Blockchain. Miebach a fost singurul participant care a recunoscut că sistemul SWIFT, dominat de mult timp de interesele occidentale (americane, mai ales), ar putea fi depășit odată cu proliferarea monedelor digitale în rândul băncilor centrale.

Inițial respinsă ca „teorie a conspirației” (cel puțin asta sugerau, cu ani în urmă, ziarele din Vest), CBDC-urile au devenit brusc știri de „mainstream”, iar tehnologiile blockchain au ocupat locul central al discuțiilor la Davos 2022. În America, Federal Reserve a demarat discuții publice active care evaluează cazul produselor valutare digitale cu amănuntul.

Puțini au fost finanțiștii prezenți la Davos care i-au dat dreptate CEO-ului Mastercard, majoritatea argumentând că SWIFT își va continua prevalența timp de decenii. Cu toate acestea, realitatea este că aproape fiecare bancă centrală majoră din lume urmărește acum un program de monedă digitală.

Și tot ca o dovadă că lucrurile se mișcă în această direcție: după ce băncile rusești au fost excluse din rețeaua de transfer SWIFT, Kremlinul a vorbit despre utilizarea monedelor cripto și digitale pentru a ocoli restricțiile. Iar China tocmai ce și-a lansat pe piață yuanul digital.

Este posibil ca CEO-ul Mastercard să fi „scăpat” adevărul despre ce urmărește – planul liderilor adunați la Davos este ca CBDC-urile (monedele virtuale controlate de băncile centrale) să preia comerțul global mult mai repede decât se așteaptă!

Controlul populației, grija sforarilor de la Davos

Ce s-a mai stabilit la Davos? Și controlul asupra Internetului, cerut de foarte mulți dintre participanți, inclusiv oameni politici! Cum poate fi combătută proliferarea conținutului dăunător în online și ce trebuie făcut pentu a stopa informațiile „dăunătoare”, iată a doua mare temă dezbătută.

Recent, Forumul de la Davos (WEF) a lansat Coaliția globală pentru siguranța digitală, o inițiativă menită să „accelereze cooperarea public-privată pentru a combate conținutul dăunător online”. Printre liderii care sunt implicați în această inițiativă îi regăsim pe șefii de la Google, Microsoft, Interpol, dar și numeroși miniștri din Occident.

Dar poate cea mai interesantă intervenție a avut-o președintele grupului Alibaba, J. Michael Evans, care a vorbit despre dezvoltarea unui „dispozitiv de monitorizare al amprentei individuale de carbon”!

Cu alte cuvinte, el a propus un „tracker” pentru controlul oamenilor!

„Dezvoltăm un instrument prin care consumatorii să își poată măsura propria amprentă de carbon. Ce înseamnă asta? Că, pe o platformă digitală, vor fi introduse date despre deplasări, cum și cu ce se fac acestea, mâncarea consumată și cumpărăturile efectuate. Așa arată un tracker individual al amprentei de carbon” – Michael J. Evans, CEO Alibaba

China și scoring-ul social

Alibaba este, însă, mai mult de atât și tehnologia recunoașterii faciale apare, inevitabil, în povestea noastră.

De fapt, ce se vrea este urmărirea și controlul total asupra fiecărui moment din viața noastră. Pentru a realiza aceste obiective de supraveghere și control al populației, sforarii lumii știu că trebuie să se bazeze ori pe o tehnologie de supraveghere (injectabilă sau implantabilă) a omului, ori să reseteze economia globală și să introducă o monedă digitală (CBDC-urile), care poate și folosită apoi pentru a urmări și a restricționa achizițiile și deplasările.

Lesne de observat că sistemele de urmărire a amprentei de carbon despre care vorbesc șefii gigantului Alibaba merg mână în mână cu scorurile de credit social și cu schemele mai ample de control al populației (recunoaștere facială) deja exportate de China în lumea întreagă.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
17.795 afisari

12 COMENTARII

  1. Cine accepta ca tara nu duce la sclavie doar cetatenii dar va disparea si putetea poliricienilor di a tuturor abia atunci se uniformizraza ala comunism!! Asta e pecetea satanei.

  2. N-are cum să le meargă chiar dacă sînt destui apdatați ce le place plata cu cardul. Iar vorba cu cît e mai greu cu atăt cade mai rău s-ar putea spune mâine cu cît e mai complicat cu atît se poate strica mai ușor. Chiar de la sine.
    Nu va trece mult și harta principalelor cabluri internet va apărea undeva. Ciopărțite pe ici pe colo și nu le mai merge nimic.
    Nu știu cum poate să-i placă cuiva ca plătind cu cardul sau, mai nou, cu telefonul, cineva să știe ce a cumpărat, cît, de unde, cănd. N-aș prea avea prea multe împotrivă dacă fiecare om s-ar putea uita la cumpărăturile oricărui alt om, cu președinți, miniștri, șoroși, gheiți și alții asemenea. La fel cu camerele de urmărire de peste tot, de ce nu ar fi toate, dar toate cemerele din locurile publice, chiar și acelea ce prin un loc public de pe un loc privat, la vedere? De ce să nu văd ce se-ntîmplă pe culoarele ministerului cutare sau cine intră la primarul cutare?

    • Exact. În primul rând monitorizati la sânge dregātorii, de la presedinte, sefi servicii, guvern în jos… Cā tot vând ei tara, în loc sā zacā în puscarie sau sā primeascā un glont. Adicā, de ce mortii mā-tii trebuie sā stii tu de mine dar eu, care te plātesc ca sā mā jupoi, nu pot sā aflu si laptele de l-ai supt de la mā-ta? Cā eu, poporul, sunt suveran, nu tu, amploaiatule.

  3. Ar insemna ca suntem iresponsabili si inconstienti daca ne expunem escaladarii unei TIRANII care ar putea deveni ireversibila si s-ar intoarce ca un bumerang impotriva tuturor ( inclusiv a celor cu inclinatii tiranice, care au sugerat aceasta idee, chiar daca ei nu realizeaza acum acest risc). NIMIC NU E MAI DE PRET, DECAT LIBERTATEA! Pastrati-o pentru toti care nu afecteaza negativ societatea ! Restrictionati libertatea ( temporar) doar celor care produc rele celorlalti cu intentia de a face rau sau de a profita in folos propriu de raul altora…

  4. Bai, e cat se poate de clar ca daunatorii de la Davos trebuie eliberati de prea multele ganduri ce le au in capul ala al lor mare si prost, si chiar eliminati trebuie baietii de acolo !! Vedeti ca in urmatoarele 6 luni se hotareste daca vom mai putea vorbi despre libertate in Romanistan, asa ca daca criminalii astia o sa poata vaxxina in cap si maimutele nebune, adica aia 40 % care au devenit cobai pentru virusul chinezesc de import-export, se cam termina joaca cu distractia democratica !! Deja de cel putin 10 ani totul e de fatada, asa ca aia e, scapa numai care poate !! Dar surpriza cea mai tare va fi cand cobaii si maimutele nebune vaxxinate in cap isi vor da seama ca ei chiar sunt pe post de cobai, deci vor avea si o durata de viata limitata !! Bai Maciuca, bai porkusorule gras de 140 de kile, sacrifica-te tu primul pentru patrie si colonie, nu te vom uita !! Ha ha ha 🙂 Sau poate ca da !!

  5. Este OFENSIVĂ TOTALĂ împotriva speciei OMULUI, urât pt.câ nu poate fi controlat și supus total de către guvernarea mondială, autoevaluată ca superioară cu putere absolută, autoconstituită cu scopul de a limita drastic specia umană ca valoare și ca număr de indivizi ! Noi, oamenii recunoaștem O FORȚĂ SUPERIOARĂ, ARMONIE CREATOARE, ne dă protecție, dar ce este acum pare O DICTATURĂ ostilă vieții !!!

  6. Am fost avertizati inca de acum 2000 de ani despre aceste evenimente din vremurile de pe urma si omul nu a luat si nici nu ia seama.Acesti sforari de la davos nu sunt decat niste instrumente de care se foloseste satana,pentru ca planul e mult mai subtil,este nevoie. de un lider mondial,asta o spunea si Tedros de la OMS,iar acesta cu siguranta va fi anticristul care vrea controlul total al omenirii si totodata si inchinarea inaintea lui.Ce avem de facut?sa ne intoarcem cu toata inima spre Dumnezeu sa ii cerem ajutorul Lui doar El ne mai poate salva de marele necaz ce va veni peste tot pamantul si sa ne opunem cu vehementa impotriva tuturor abuzurilor si legilor care sunt impotriva libertatii noastre.Dumnezeu ne-a creat liberi,dar sa fim intelepti sa nu facem ceea ce este rau si pacatos.

  7. O gasca satanista care vor sa faca sclavi o planeta intreaga , si cred ei ca daca au reusit sa vaxx–ineze peste 2 mld de oi ratacite o sa ne subjuge pe toti, cu zicale de genul Harari ” Librul arbitru nu mai exista ” si ca „Dumnezeu e mort” cu fraze de genul acesta nu ameninti o planeta care e 30% crestina, un 40% musulmana (pregatita oricind ptr jihad) si ne mai ramin poate 30% daca am estimat corect…carora sa le spui ca Dumnezeu a murit si sa te si creada. Si cum vor face aceasta sclavie? Fara Rusia, China, Iran , Brazilia, Belarus…poate chiar si India…care se opun cel putin deocamdata. Dar ce nu stiu ei este ca Domnul Isus Hristos ne-a salvat pe cruce.Chemati numele Domnului Isus Hristos si marturisiti tuturor ca El este fiul Lui Dumnezeu Cel rastignit pe cruce care a inviat in aIIIa zi.El este salvatorul omenirii….restul sint amanunte.Domnul sa fie cu noi toti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger